ValóVilág

Ha a Simon vonat elindul, akkor nincs megállás

rtl.hurtl.hu

2014. január 15. 21:30

Elkezdődött a ValóVilág 6-ban a kőkemény taktikázás. Simon tovább feszegette a határokat, amit ezúttal nem úszott meg büntetés nélkül.

Már három napja tart a ValóVilág 6 játéka, de túl vagyunk pár villantáson, az első nagy összeveszésen, az első csókon és Aurelionak köszönhetően az első síráson is. A szájhős beköltözésekor igaz még esküdözött, hogy nem fog sírni, csak csajozni és bulizni, ám mégis eltört nála a mécses. Simon ugyanis megtudta, hogy Aurelio fél a pókoktól ezért bevitt egyet a Villába, hogy egy kicsit megtréfálja. A fiú azonban nem találta viccesnek, először üvöltött, majd csapkodott, végül pedig sírva vonult be a szobába.

Gyúrós Józsi azt a feladatot kapta, hogy főzzön ebédet villatársainak. Segédjeként Alexát választotta, aki nem hitt a szemének, mikor meglátta, hogy készül az ebédjük. A fiú ugyanis hírből sem ismeri a konyhát és az olajat se. Zsolti szerint, ha a gyúrósnak nem szól a mamája, akkor fordítva ül le a moziban is. Az étel látszatra finomnak tűnt, de az első falat után mindenki megköszönte a „finom” fogást és befejezte az ebédet.

Simon büntetést kapott, mert megszegte a villalét szabályait. Ittasan ugyanis rongálta a villát és nem vett részt egy levél felolvasásnál, ezért az egész estét a nyugiszobában kellett töltenie.

Megérkezett a villába az első szőke nő, a céltudatos Dorka. A fiúk azonnal szemügyre vették. Aurelio szerint látszatra okosnak tűnik, és alig várja már, hogy smink nélkül is láthassa az arcát.

A villalányok örömére ma este egy férfi költözött be a Villába. Az örökifjú Laciszeret motorozni, utálja az ápolatlan, ostoba embereket és a legnagyobb büszkesége a fia. A lakók az új beköltözőt egy dallal fogadták.
#ValóVilág#valóságshow#simon#laci#alexa#iza#charlotte#józsi#rtl 2#realityshow#beköltöző show#aurelio

Címlapról ajánljuk