ValóVilág

ValóVilág 3.

rtl.hurtl.hu

2013. december 16. 11:14

A VV 3. 160 napig tartott, itt voltak a legtöbben, összesen tizennégyen.



A Való Világ harmadik szériájának szereplői:


Anett
Ágica
Jenny
Katka
Marcsi
Pandora
Szilvi
Csaba
Frenki
Indián
Leo
Milo
Segal
Tommyboy

A győztes:
Milo

A reality harmadik részében a szerelmi csatározásoké és az erotikáé volt a főszerep. Pandora beköltözése nagy visszhangot keltett, kiderült ugyanis, hogy a lány egykor felnőttfilmekben szerepelt.

Frenki és Szilvi egy párként költöztek be a luxusbörtönbe, és vágyaiknak a kamerák előtt sem mindig tudtak parancsolni. Mikor a fiatalember egyedül maradt bent és úgy tűnt, a szerelemnek vége, képbe került Katka.

Ágica és Leo se veled se nélküled kapcsolata pedig már-már legendássá vált és a macska-egér harc a házon kívül sem ért véget. A fiatalok útjai azóta elváltak, de "szappanoperájukra" a legtöbben még ma is melékeznek.

Tommyboy szíve is lángra gyúlt, ő a műsor után Anettet hódította meg, igaz, már ez a románc is a múltté.

A VV3 a legek valóságshowja volt. 2003 december 27-től, minden eddiginél hosszabb ideig, 160 napig követhették nyomon a nézők az RTL Klub műsorán a Villa Lakók életét. Ez idő alatt összesen 12.160 percnyi műsort készített a közel 250 fős stáb. Akinek még ez is kevés volt, az M+ csatornán közel 2.800 órányi élő közvetítés segítségével folyamatosan figyelhette Ágica, Leo, Katka, Csaba és a többiek életét.

Egy internetes felmérésben azt vizsgálták, hogy melyik ValóVilág széria tetszett a legjobban a közönségnek. A 20 ezer válaszadó legtöbbje, egészen pontosan 42 százaléka szerint a VV3 bizonyult a legnépszerűbbnek.

De a legszebb adat a VV3 történetében április 24-én született. Ekkor a ValóVilág nézői 76.475.021 forintot adományoztak a Heim Pál gyermekkórház javára. A magyar televíziózás történetében ennyi pénzt még sosem gyűjtöttek jótékony célra.

Újdonságokban sem volt hiány, a VV3-ban először egy pár is beköltözhetett a luxusbörtön falai közé és az utolsó Villalakó megvásárolhatta a beszavazó show-ba kerülés jogát. Jenny 2,5 millió forintot fizetett a villalétért. A VV kinyitotta kapuit: a klasszikus „reality” megközelítést új viszonyrendszerbe helyezte. A Villalakóknak a megszokott kereteken kívül - a produkció által kijelölt - három uniós államban kellett helytállniuk. Leo és Tommyboy Amszterdamban, Ágica és Frenki Berlinben, Marcsi és Milo Londonban ismerkedett az Európai Unióval.
#ValóVilág#tommyboy#leo#indián#anett#reality#szilvi#csaba#marcsi#Segal#ágica#pandora

Címlapról ajánljuk