ValóVilág

Győzött az elemi ellenszenv: Kinga a Kihívott

rtl.hurtl.hu

2012. február 8. 22:00

Fecó és Kinga volt a legesélyesebb a Párbajra, és eljött a régóta várt Seherezádé-Kinga csata ideje.

A Kihíváson történt

Seherezádénak szerda este meg kellett neveznie Párbaj-ellenfelét. A régi ValóVilág-szereplők jelenlétében. A bejelentkezés után nagyon vidám volt a hangulat, de hogy ez így is marad-e, az adás elején még nem tudni. Seherezádé a riportszobában elmondta, hogy nagyon egyedül érezte magát Eszter kiesése után és úgy érzi, nincs ereje támogatás nélkül felkészülni.

Vera sokszor felhúzta Serit, ezt a kisfilmek is alátámasztották, akár esélyes is lehet a zöld kendőre. Ráadásul kinthagyta Seri Villabeli szerelmét, Gergőt, aztán legjobb barátnőjét, Esztert is. De Vera úgy érzi, nem ő Seri ellenfele és a Kiválasztott maga is inkább Vera mellett, mint Vera ellen beszélt, amikor Balázs faggatta a kapcsolatukról.

Kinga már egészen más eset. Vele sehogy sem tudott összebarátkozni, konfliktusaik egymást érték. Seherezádé szerint Kinga nem magát adja a műsorban, amire a Cselszövő ezúttal is hevesen reagált és cáfolt. Kettejük kibékíthetetlenségének oka mindkét fél szerint az elemi ellenszenv.

Fecó sosem volt benne Seherezádé szívében, és az érzés – vagy épp ennek hiánya – kölcsönös. A Dumagép sok jelet szórt már Serire, ami ugyancsak viszonzásra talált. Fecó szerint minden próbálkozás úgy végződött, hogy egyet léptek előre, kettőt hátra. Ő is meg volt róla győződve, hogy ő lesz a Kihívott, akárcsak Kinga.

Csabával kaotikus a viszony, eddig inkább pozitív volt, ezért is esett rosszul Seherezádénak, hogy megkapta a jelét. A Helyes pasi nem igazán tudta megmagyarázni, mi volt az oka ennek a választásnak.

Seherezádé végül ezekkel a végszavakkal hívta ki Kingát: Kinga gonosz, képmutató és álszent. A háromperces beszéd alatt Fecó is izzadt alaposan és keresztet vetett, amikor megmenekült.



Az Összefoglaló eseményei

Hiába örült Attila is a régi lakók érkezésének, Verának elpanaszolta, hogy ismét rosszul érzi magát a tömegtől. Ráadásul nagyon másnaposan is ébredt, ami nem tett jót a közérzetének. Közben Seherezádét Gombi vigasztalta a nyugiban. Seri a Kihívás miatt volt feszült és kiöntötte a lelkét Gombinak, aki minden erejével azon volt, hogy energiát adjon a lánynak a közelgő Párbajhoz. Gombi Fecónak is lelki támaszt nyújtott. A Dumagép Csabival való kapcsolatának lazulásáról panaszkodott. Fecó úgy gondolja, hogy a Helyes pasinak már nincs szüksége rá és ez nagyon bántja.

A régi és új Villafiúk azt a feladatot kapták, hogy írjanak szerelmeslevelet a lányoknak. Fecó Szandikát választotta, érzelmes, szép és egyszerre vicces sorokat írt, majd énekelt neki átköltve a Szomorú vasárnapot. Gombi verse Seherezádéhoz még ennél is szívszorítóbb volt, ezzel már levette a lábáról az előző éjjel még hüledező szőkeséget.

A következő feladat nem kedvezett Kingának. Szandika elmondta a véleményét az új játékosokról, amiből kiderült, hogy a Cselszövő túl sokat fintorog, Vera NB 1-es, ha így marad, Attila pedig szeretethiányos. Gombi osztotta Szandika véleményét és ismét szépeket mondott Seherezádénak. Ildi szeretné, ha Csaba nyitna felé, Fecóban pozitívan csalódott, mert megnevetteti. Olivér sem szimpatizál túlzottan Kingával, szerinte ő sok a lánynak és még idő kell neki, míg kialakít róla valamilyen véleményt. Olivér is nagyon bírja Verát és tud vele azonosulni. A Cselszövő kiakadt és Csabinak panaszkodott a hálóban. Kinga úgy érzi, hogy a többiek benyaltak az ex VV-seknek, ezért szeretik jobban Verát, mint őt, aki hű önmagához. Csabi otthagyta Kingát, így volt még egy ember, akire megsértődhetett.

Ildikó második közös estéjükön mindenkit megtanított salsázni. Attila felajánlotta magát a nőknek, hogy válasszák őt, majd mégis kő-papír-ollózott Csabával Kingáért. És megnyerte, de Kinga nem örült neki. Közben Ildi megkezdte az oktatást. Attilából kibújt a macsó tánc közben és felvidította a morcos Cselszövőt. Aztán rányomult Verára. Belejött a flörtölésbe, zavarba hozta az Érzékeny lelkűt azzal, hogy burkoltan közölte vele, fel tud izgulni rá. Kingának nem tetszett a jelenet, ki akarta húzni Attilából, mit mondott Verának. Közben Gombi Olivérrel értekezett Seriről a fürdőben. Szandika újra kikezdett az Összeférhetetlennel, de Attila itt nem állt meg, következő áldozata Ildi lett. Kinga Csaba vállán kesergett tovább, míg lakótársai jól érezték magukat. Szandika ismét Attila nyakába borult és elmondta neki, hogy csak vele érzi jól magát, de közben fél is tőle. A Plasztik cica érintésétől is merevedési problémái lettek az Összeférhetetlennek.
#ValóVilág#kinga#csaba#vera#tordas#seherezádé#szandika#gombi#ildi#fecó

Címlapról ajánljuk