ValóVilág

Annamarival mérkőzik meg Vera

rtl.hurtl.hu

2011. november 30. 21:55

Vera beszédéből kiderült, hogy meg sem fordult a fejében Veronikát kihívni, míg el nem kezdték védeni, mert nem lett volna méltó ellenfél. Péter is esélyesnek tűnt, végül Annamarira került a zöld kendő.

A Kihívás eseményei

Vera már a riportszobában pontosan tudta, kire teszi a zöld kendőt és azt is elmondta, hogy szerinte Annamari azért kedves vele, mert fél a Kihívástól, Kinga viszont jó barátjává vált az elmúlt hetekben.

Vera viszonyai a többi Villalakóval sokat változtak a beköltözése óta. Valaha Eszter és ő jóban voltak, de az az énje, ami mostanában felerősödött, már nem szimpatikus a Karrieristának. Vera Gergő iránti érzéseinek nyoma sincs, ahogy az Alfahím sem szimpatizál már vele jó ideje. Kingával eleinte üvöltöztek egymással, folyton összeugrottak, most azonban már a legjobb barátnőknek tartják egymást a Villában. Nincs olyan ember, akivel Vera ne veszett volna össze. Attila elárulta, hogy először szimpatikus volt neki Vera, csinosnak és okosnak tartotta, aki tud valamit, amit a többiek nem, mára viszont egy megveszekedett ámokfutó lett belőle, de még mindig nagyon csinos.

A legnagyobb konfliktus Vera és Veronika között alakult ki, aminek az oka mindenki szerint a féltékenység volt, de az Érzékeny lelkű korábban tagadta ezt. Vera most először bevallotta, hogy valóban féltékenységet érzett, mert végig kellett néznie, ahogy Veronika és Peti közelebb kerülnek egymáshoz és folyton összebújnak, nem tudta egyiküket sem elkerülni. Annamarival több vitája is volt Verának az első naptól kezdve, minden esély megvolt rá, hogy ő legyen a Kihívott. És így is lett, Vera Annamarival fog párbajozni.


Ez történt az Összefoglalóban

A bokszhét mindenkiből erős érzelmeket váltott ki, kiben pozitív, kiben negatív irányban. Kinga boldog, hogy lehetősége van egy intenzív fogyókúrára, Fecó viszont máris kimerült és nem akarja folytatni az edzést. Péter nagyon akar küzdeni, és kompenzálni az alacsonyságát. Vera Attilával kakaskodott és meg is kapta érte a revansot, kárörvendő megjegyzéseket a Párbajról és a lehetséges kieséséről, végül pedig egy gyomorszájast az edzés alatt.

Attilának és Csabának egy tányérból kell enni, de Csaba étkezését nem könnyíti meg az Összeférhetetlen. Nem volt hajlandó segíteni a Helyes pasinak, hogy jól lakhasson, mert neki nem volt kedve kimenni és legalább egy kanál ételt magához venni. A konfliktuson nemcsak az éhen maradt fél akadt ki, hanem Fecó is és összeveszett miatta Attilával. Veronika csak finoman akarta rávenni barátját, hogy segítsen Csabának, de nem járt sikerrel. Fecó annyira felhúzta magát, hogy eldöntötte, nem fog bokszolni, feladja a feladatot. A Helyes pasi próbálta lebeszélni a tervéről. Attila végül megenyhült és ételt ajánlott Csabának, Fecót is próbálta lecsitítani. De nem sikerült.

Verának tanácsokat adtak a Villalakók arról, hogy kit válasszon Párbaj-ellenfélnek? Kinga Veronikát javasolta, Péter Annamarit. Annamari úgy gondolja, már sokkal jobb a viszonya Verával, mint eleinte és azt tanácsolta, hogy Veronikát, de inkább Pétert vigye ki és hagyja is kint, ha lehet. Veronika többek között Fecót ajánlotta, zavartan nevetgélt közben, de azt is elmondta, hogy nem érné felkészületlenül, ha ő maga lenne a Kihívott. Attila Annamarit javasolta a korábbi konfliktusaik miatt, de Veronikát nem, mert szerinte Vera sokszor oktalanul bántotta. Végül magát tanácsolta. Mire Vera azt reagálta: fején ütötted a szöget.

Dr. Eszter megkezdte rendelését és lelki tanácsadást nyújtott Villatársainak. Verával és Veronikával kezdte. Eszter szerint a két lány kibékíthetetlen és semmi esély nincs arra, hogy valaha is megértsék egymást, legszívesebben jegyet árusítana a vitájukra, annyira szórakoztató. Fecó Attilával kapcsolatos sérelmeiről beszélt, az Összeférhetetlen viszont nem érzi felelősnek magát. A rendelés végére Fecó teljesen bedühödött, a békülés csak hiú ábránd maradt. De legalább újra vállalja a bokszot.
#ValóVilág#eszter#kinga#boksz#csaba#veronika#gergő#vera#seherezádé#fecó#annamari

Címlapról ajánljuk