ValóVilág

Bécinek két szülinapja van

rtl.hurtl.hu

2011. július 19. 12:53

A VV4 játékosa elmesélte, miért ünnepel duplán, és azt is elárulta, mit tanácsol a leendő Villalakóknak.


Béci a ValóVilág4 játékosaként hatalmas népszerűségre tett szert. Kiköltözése óta élete fenekestől felfordult, határidő naplója teljesen tele van. Az ország talán legismertebb bátyja most leginkább zenei karrierjét építgeti.

- Örülök, hogy sokan kedvelnek, amióta kijöttem a Villából, de azt szeretném, ha mint Young G előadóművész ismernének meg, most az előadói karriert próbálom előtérbe helyezni. Zenével foglalkozom, szeptembertől pedig ismét helyet kap életemben a tánc, remélem, erre is lesz időm. És örülnék műsorvezetésnek is, akár rádióban, akár televízióban. Egyébként, amióta vége a műsornak, két születésnapom van. Az egyik az eredeti, április 2-án. A másik pedig azon a napon, amikor kijöttem a Villából, április 17-én. Azért veszem új szülinapnak, mert akkor minden megváltozott.

Pihenésre mostanában nincs idő, a "klasszikus" nyaralás idén elmarad…

- Egy-egy napot tudok csak kikapcsolódni, most nem fér bele egy nyaralás. Illetve megpróbálom összekötni a kellemest a hasznossal, ugyanis csináltam egy tánctábort. Ez munka és nyaralás is lesz egyben, 50-100 diákkal leszünk egy üdülőben, egy bulis hangulatú élménytáborról van szó, ahová a párom is velem tart.

Korábban számos példa volt arra, hogy a Villalakók korábban jól működő párkapcsolatai véget értek. Béciéknél nem fenyeget ez a veszély. A fiú kedvese, Adri megértő barátnő, és szerelmük éppoly magas hőfokon ég, mint korábban.

- Ugyanolyan jól megvagyunk, mint előtte, annak ellenére, hogy minden megváltozott körülöttem. Adri nagyon jól veszi az akadályokat, és bevallom, bánt, hogy néha rajta csattan az ostor. Mert előfordul, hogy nem is vele van bajom, csak a világból van elegem, és ezt vele éreztetem.

Bár a ValóVilágnak már jó ideje vége, a fiú nem felejtette el egykori lakótársait. És bár mindannyiuknak rengeteg elfoglaltsága akad, azért tudnak egymásról.

- Lacival tartom a kapcsolatot, vele szoktam néha találkozgatni, bár neki is sok a dolga, így inkább telefonon beszélünk. Időnként Olivérrel is váltunk pár szót. Egyébként mindenkivel jóban vagyok, annak ellenére, hogy nem igazán tartjuk a kapcsolatot. Persze, bent a Villában néha kivédhetetlen volt a vita, a konfliktus, de ami ott történt, az bent is maradt. Ha bárkivel találkozunk a Villalakók közül, nem a rosszról beszélgetünk.

Több hónapnyi tapasztalattal a háta mögött Bécinek határozott véleménye van arról, hogy miként lehet valakiből ideális luxusbörtön-lakó.

- Sok ismerősöm döntött úgy, hogy kipróbálja magát a VV5-ben, például táncosok. Ha megkérdezem, hogy miért jelentkeztek, akkor mindenki ugyanazt a sztenderd dumát nyomja. Sokan érdeklődnek, hogy mit kell csinálni, én erre azt felelem, hogy ez a kérdés már önmagában rossz, hiszen önmagadat kell adni, nem pedig ezt vagy azt csinálni. Olyan karakter kell, aki tetszik a szerkesztőknek, és én azt tanácsolom, hogy senki ne játssza meg magát. Nincs értelme, már a castingon levágják, hiszen erős a brigád, amelyik válogat. És a műsorban sem lehet átverni a nézőket. A lényeg szerintem, hogy mindenki adja önmagát, ezzel lehet akár befutó is…
#ValóVilág#szerelem#villa#születésnap#Karrier#tánc#zene#tábor#béci

Címlapról ajánljuk