ValóVilág

Anikó Jerzynek drukkol

rtl.hurtl.hu

2011. május 3. 13:58

Máris megkezdődött a nagy esélylatolgatás, de kinek drukkolnak a kiesett villalakók? Anikó Jerzy mellett teszi le a voksát, szerinte ugyanis ő ösztönösen jó ember, aki a valóvilág dzsungel hetén mutatta meg igazi énjét.

A BeleValóVilágban a finalisták esélyeiről Anikóval és a villalakók hozzátartozóival beszélgetett Valkó Eszter. Anikó szerint Éva, Alekosz és Jerzy az utolsó napokban már nem fognak taktikázni vagy szövetkezni egymással, mindenki külön-külön vívja meg a maga kis harcát.
- Igazság szerint úgy gondolom, hogy itt már felesleges összefogni, ezen a szinten mindenki egyedül küzd. – mondta Anikó
Nem csak a volt Rosszkislány, de Jerzy sógora is úgy véli, hogy a szövetkezés, cselezés, taktikázás egyrészt felesleges a finisben, másrészt ezek inkább visszafele sülhetnek el a nézők szemében. Szerinte ugyanakkor Éva és Alekosz kapcsolatát veszélyeztetheti az a tény, hogy az előbbi vérbeli Törtetőként mindent meg fog tenni, hogy nyerjen, majd hozzátette: ,,Bár mindkettejük nagyon erős játékos, de Jerzyben nagyon sok tartalék van még, egyre jobban hozza a formáját.’’ Sokakkal ellentétben Anikó is úgy véli, hogy Éva és Alekosz eddig szinte legyőzhetetlen volt, de ezúttal minden esélye megvan a Szépfiúnak is, hogy ő vigye haza a főnyereményt:
- Őszinte leszek, én a Jerzynek drukkolok, úgy gondolom, hogy ő az, aki a legjobban megérdemli ezt az egészet. A Jerzy egyszerűen ösztönösen jó. erre akkor jöttem rá, amikor volt a dzsungelhét és az Évára ráborult az egyik tuja és a Jerzy ösztönösen ugrott, hogy kiszedje az Évát alóla, pedig a kapcsolatuk nem volt jó. – mondta Anikó a BeleValóVilágban.
A teljes beszélgetés megnézhetik a BeleValóVilág 153. adásában!

Címlapról ajánljuk