ValóVilág

Anikó rosszkislányból jó kislány lett?

rtl.hurtl.hu

2011. május 2. 16:03

Anikó úgy érezte az utolsó Párbajon Éva fog távozni. A Rosszkislány villabeli élményeiről, plátói szerelmeiről és pikáns kalandjairól is őszintén mesélt és elárulta, miért nem Alekosz nevét mondta a Kihíváson.

A ValóVilág utolsó Párbajának kiesője, Anikó elsőként a BeleValóVilágban osztotta meg villabeli élményeit Valkó Eszterrel és Győzikével. A Rosszkislányként beszavazott játékos eleinte nehezen találta a szavakat, hiszen a bent töltött 154 nap alatt olyannyira megszokta a luxusbörtönt, hogy még mindig a mikroportját kereste stúdiónkban. Anikó egyébként úgy érezte ő is finalista lesz Alekosszal és Jerzyvel egyetemben.
- A Párbaj annyira nem merített ki igazság szerint, izgultam nagyon, persze féltem. Végig úgy ültem ott, hogy meg fogom nyerni, és amikor megláttam, hogy 50-50% az állás, akkor azért kicsit meglepődtem, arra gondoltam, hogy nem lesz ennyire szoros. – mondta Anikó.
Anikó műsorunkban elárulta, hogy nagyon bízott a saját győzelmében, úgy érezte, hogy a törtető Éva már gyengébb, hiszen Gigit is csak pár százalékkal győzte le. A kiesőtől azt is megtudtuk, hogy Alekoszon is gondolkodott a kihívásnál, de szerinte az olyan lett volna, mintha fejjel ment volna a falnak.
- Nem bátorság lett volna, ha Alekoszt hívtam volna ki, hanem hülyeség, én úgy gondolom. Amikor bent voltunk, ami kicsi impulzust kaptunk, abból ezt gondolum. Tehát jönnek az újságok, az Alekosz negatív véleményt alig kap, és mindig ő kapja a legtöbb üzenetet. – mondta Anikó
Anikót sokan napraforgónak tartották a Villában, és ő volt az a játékos, aki többször is szeretethiányban szenvedett, amit a villalakó srácokkal igyekezett csillapítani, reménytelenül.
- Az egyik dolog, amit megtanultam a Villában, hogy házi nyúlra nem lövünk. Aki nagyon közel állt hozzám az az elején a Béci volt, majd az Olivér. Én tényleg úgy mentem be a ValóVilágba, hogy egy nagyon kapcsolatfüggő lány voltam és én el sem tudtam képzelni az életemet, anélkül, hogy ne legyen mellettem egy férfi. Én a szeretetet mindenhol kerestem. – mondta Anikó.
Anikó azonban nem csak a fiúknál, de igazi Rosszkislányként egy? alkalommal Szandika ágyában is kereste a ’’szeretet’’ – többek között erről a kalandjáról is beszámolt a BeleValóVilág 152. adásában!

Címlapról ajánljuk