ValóVilág

Zsuzsi megbánta a narancsdobálást

rtl.hurtl.hu

2011. április 28. 14:04

Az egykori Bombanő már pironkodva nézi vissza az ominózus jelenetet. Szerinte ugyanakkor nem volt szép Olivértől, hogy 15 ember szócsöve akart lenni.

A BeleValóVilág visszaszámlálás-sorozatában adásról adásra a ValóVilág4 12 emlékezetes jelenetét vesszük górcső alá. Legutóbbi adásunkban VV Zsuzsit szembesítettük azzal a videó részlettel, amikor kikészült és megdobálta Olivért a villában. Zsuzsi műsorunkban elárulta, hogy már bánja a történteket, de úgy érzi abban a szituációban nem tudta másképp levezetni a dühét.
- Nem így kell ezt elintéznie egy nőnek, ezt tudom nagyon jól, de tőlem nem várjanak többet a nézők, mert sajnos nem olyan volt az életem, hogy egy ilyen konfliktust nyugodtan tudjak lebonyolítani. Nem volt helye ott az Olivér beszólásának, nem voltam rá akkor kíváncsi, nem is arról volt szó abban a szituban és ő odaült és elkezdte nekem mondani, hogy mennyien utálnak. Nekem az volt sértő, hogy ő egy emberként akart 15 ember helyett beszélni. – mondta Zsuszi.
Olivért is megkérdeztük az esetről, de ő nem akart nyilatkozni ez ügyben, Zsuzsi azonban hozzátette, hogy inkább menekülni akart a villából, ezért hajigálta a friss gyümölcsöket lakótársához.
- Nem Olivér miatt volt ez az egész, én nekem ez nagyon jó alkalom volt arra, hogy kijöjjek. Nem éreztem magam jól odabent, a bezártság és az, hogy nem éreztem, hogy szeretnek, az tett be igazán. – tudtuk meg Zsuzsitól.

Címlapról ajánljuk