ValóVilág

Ki lesz a First Lady a villában?

rtl.hurtl.hu

2011. április 28. 14:03

Olivér szerint régóta esedékes volt Anikó és Éva párbaja, hiszen ezúttal nem csak a fináléba kerülésért küzd meg a két villalakó, de végre el szeretnék dönteni azt is, hogy ki az erősebb csaj a VV4-ben.

Anikó és Éva párbaja a ValóVilág4 talán eddigi legkeményebb megmérettetése lesz, erről Olivér és Zsuzsi is meg van győződve. Az ex-Villalakók szerint nagyon nehéz megjósolni, hogy végül melyik ’amazon’ tér vissza a luxusbörtönbe, de abban mindketten egyetértenek, hogy rendkívül feszült napok várnak a két párbajozóra. Olivér - ismervén Anikót és Évát - meg van győződve arról, hogy mindketten higgadtak lesznek a párbajon, hiszen ezzel erősíthetik magukat a nézők szemében.
- A párbaj hangulatát úgyis az aznap fogja meghatározni, de szerintem ennek óriási a tétje, nem csak az, hogy bekerüljenek a fináléba, hanem az, hogy ki a first lady. Szerintem mind az Anikó, mind az Éva azt az énjüket fogják elővenni, ami inkább azt sugallja, hogy nagyon úrinősen viselkednek, tehát nem fog elszabadulni a pokol véleményem szerint. – mondta Olivér.
Bár Éva a ValóVilág abszolút rekordere lehetne, ha ezt a párbajt is megnyerné, Zsuzsi úgy véli, komoly meglepetések érhetik a céltudatos Törtetőt:
- Éva szempontjából egy kicsit rizikós most ez a dolog, mert Anikót nem láttuk még párbajozni és ő most nagyon jó. Az én meglátásom szerint még esélyesebb a főnyereményre. – mondta Zsuzsi.
A teljes beszélgetést megnézheti a BeleValóVilág 148. adásában, melyben az is kiderült, hogy mit gondol Gór Nagy Mária a villalakók színészi teljesítményéről!

Címlapról ajánljuk