ValóVilág

Ki lesz Anikó ellenfele az utolsó Párbajon?

rtl.hurtl.hu

2011. április 25. 16:18

Giginek és Bécinek már vannak tippjei, de mindketten úgy vélik, nem kell félteni Anikót a megmérettetéstől. A Testvérpár szerint senki sincs biztonságban a villában.

A BeleValóVilág legutóbbi adásában Gigivel és Bécivel értékelte az utolsó Kiválasztást Győzike. Béci már műsorunk elején leszögezte, hogy izgatottan várja Anikó párbaját, hiszen a Rosszkislányként beszavazott játékos eddig kivétel nélkül megúszta az összecsapásokat, ezért nehéz megtippelni, mennyire erős.
- Nagyon örülök Anikó kiválasztásának, mert nem lesz olyan ember a ValóVilágban meg a villában, aki párbaj nélkül menne a főnyereményért. –mondta Béci.
Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon ki lesz a párbaj-szűz Kiválasztott ellenfele? Sokan úgy vélik, hogy ismét Jerzyre kerülhet a kendő, de Gigi műsorunkban meglepő információkat árult el Anikó taktikájáról. Gigi villabeli tapasztalatai és Anikóval való beszélgetései alapján úgy véli, hogy a Rosszkislány abszolút esélyes a valóságshow főnyereményére és attól sem fél, ha egy fiúval kell megküzdenie, nem, hogy Jerzy-től, de még Alekosztól sem riad vissza.
- Van egy olyan meggyőződésem, hogy Anikó fiút fog kivinni és nem fél sem a Jerzy-től sem az Alekosztól. – mondta Gigi
Béci azonban úgy véli egy esetleges Anikó-Éva megmérettetésen amazonok kemény harcára számíthatnánk, hiszen két erős egyéniség küzdene meg egymással és szerinte nem biztos, hogy Éva el tudná nyomni Anikót a stúdióban.
- Az Anikónak van egy olyan személyisége, ami tényleg csak az Anikónak van a villában. Az Évára úgy tud hatni, hogy az egyből vigyázba rántja magát és nem szól vissza neki. Ez előnye lehet az Anikónak, de ezt én mondtam neki, szóval nem biztos, hogy fel fogja használni{…}Ha Párbaj lesz kettejük között és úgy nyilvánul meg az Éva, ahogy szokott, akkor az Anikó két perc alatt olyat rápirít, hogy egyből meghúzza magát
A teljes beszélgetést megnézheti a BeleValóVilág 145. adásában!

Címlapról ajánljuk