ValóVilág

Éva és Alekosz furcsa pár

rtl.hurtl.hu

2011. április 21. 14:57

L.L. Junior szerint félszavakból is megérti egymást a két villalakó, Metzker Viki pedig úgy véli Alekosz még mindig ellágyul, ha Éva nőként közelít felé.

A ValóVilág legutóbbi összefoglalójában a feltüzelt szexkiborg, Alekosz ismét hódítási kísérletbe kezdett, ezúttal Évát jelölte ki célpontjának, de ismét kudarccal és egy hatalmas zakózással végződött a fehér fecskében elkövetett udvarlás. Bár Alekosz gyakran gúnyos megjegyzéseket tesz Évára és jó pár feladatban megszívatta már a Törtető lányt, végül mindig megtalálják a közös nevezőt. A BeleValóVilágban a két Villalakó furcsa kapcsolatát fejtegette Magony Szilviával, Metzker Vikivel és LL. Juniorral Győzike. A ValóVilág játékosok rajongói műsorunkban kifejtették, hogy szerintük, még ha rengetegszer is veszekszik a két játékos, valamiféle kölcsönös vonzalom alakulhatott ki kettejük között. L.L. Junior azonban ennél is tovább ment, szerinte ugyanis már egyszerű nézésekből megérti egymást Éva és Alekosz, amit volt alkalma megtapasztalni a zene hetén a Villában:
- Szerintem mindenki felé eljátssza ezt az érzést Alekosz, csak az Éva a legnyitottabb erre. Tehát Éva megtalálta egy egyfajta intelligens partnerét ebben, ha kell, akkor kódokkal, nézésekkel beszélnek. Bizony átvitt értelemben társalognak, azt vettem észre. – mondta L.L. Junior.

Metzker Viki szerint Éva és Alekosz kapcsolata a rengeteg veszekedés ellenére is kiállta az összezártság próbáit és nem véletlenül találnak újra és újra egymásra a Villában: ,,Én azt gondolom, hogy egyből elgyengül az Alekosz, ha az Éva úgy közeledik felé, mint nő és azt mutatja, hogy egy picit van esélye. Ez egy picit ilyen szerelmi játék, szerintem. – mondta Metkzker Viki a BeleValóVilágban.

A teljes beszélgetést megnézhetik a BeleValóVilág 141. adásában!

Címlapról ajánljuk