ValóVilág

Gigi padlóra küldi Jerzyt?

rtl.hurtl.hu

2011. április 20. 13:39

Jerzy nővére szerint Gigi visszaköltözése nagyon felkavarta öccsét, aki folyamatosan vívódik az érzelmeivel a Villában.

,,Már rég tudta, hogy nem akar tőle semmit, csak ciki lett volna neki ebből a kapcsolatból kilépnie.’’ – mondta Éva kendőzetlen véleményét Gigiről, de nem csak ő, hanem Alekosz is hasonlóan vélekedett, aki szerint még érhetik meglepetések Jerzyt. Gigi ’’visszaköltözése’’ láthatólag igen csak felkavarta Jerzyt, aki ugyan szereti villabeli barátnőjét, de az újbóli találkozás ráébresztette arra, hogy talán nem olyan felhőtlen az a szerelem, ami kettejük között eddig kialakult. A BeleValóVilágban a Villalakók hozzátartozóival beszélgettünk a kiesett versenyzők visszaköltözése miatt kialakult bonyodalmakról. Többek között megkérdeztük Jerzy nővérét, Rysardát, hogy mit gondol Gigi és Jerzy kapcsolatáról:
- Mindenki nagy energiatöltetet kapott azzal, hogy visszamentek a volt Villalakók, csak a Jerzy nem. Neki azért egy vívódása van{…}Jerzy nagyon csalódott, sokkal mélyebb érzelmeket táplált Gigi iránt. A Gigi viselkedése eléggé felszínes felé, ennek ellenére nagyon jól kezelte ezt Jerzy. – mondta Rysarda
Rysarda műsorunkban kifejtette, hogy szerinte Gigi még nem tudta feldolgozni azt az eseménydús két hetet, ami eltelt a kiköltözése óta, emiatt Jerzyt sem tudja hová tenni. Alekosz édesanyja azonban egyenesen úgy véli, hogy a lány beköltözésével inkább árt, mint használ a Bécit legyőző játékosnak.
- A Giginek nem kellett volna most bemennie a Jerzyhez, mert a Jerzy most kezdett valóban megnyílni, megerősödni. Most ugye bement, szegény Jerzy pedig azt se tudja, hogy mi van. – mondta Alekosz édesanyja, Vája.
A teljes beszélgetést megnézheti a BeleValóVilág 140. adásában!

Címlapról ajánljuk