ValóVilág

Alekosz keze van Béci kiesésében?

rtl.hurtl.hu

2011. április 18. 20:29

Béci még ki sem jött a Villából, máris a Villalakók esélyeit latolgatja. Szerinte az Okostojás tudatosan erősítette Jerzyt egy héten keresztül, hogy így kerüljön közelebb a győzelemhez.

A BeleValóVilágban Béci mesélt az eddigi talán legmeglepőbb kimenetelű párbajról, melyben Jerzyvel szemben vallott kudarcot. A Testvérpár fiú tagja műsorunkban elárulta, hogy egyáltalán nem erre az eredményre számított, bár szerinte kiesésében az is közre játszott, hogy már nagyon ki volt merülve és jobban lekötötte a heti vacsoracsatározás, mint a Párbajra való testi-lelki felkészülés. Béci mindemellett úgy véli, Jerzy győzelmében Alekosz több napos spekulatív munkája is közre játszott:
- Én azt gondolom, hogy Alekosznak célja volt azzal, hogy Jerzyt kicsit futtatta, hogy ha ő megy vissza, én úgy gondolom, hogy Alekosz úgy gondolja, hogy ő ellene sokkal könnyebb lesz nyerni. – mondta Béci.
Béci persze nem csak az esélyeket és a potenciális nyertes-jelölteket vesézte ki műsorvezetőinkkel, de elárulta azt is, hogy miért tűnhetett nagyképűnek a luxusbörtönben. A kilencedik párbaj kiesőjétől megtudtuk, hogy részéről szó sem volt nagyzolásról, csupán: ,,Ehhez a játékhoz nélkülözhetetlen, hogy az ember iszonyú magabiztos legyen, hogy megnyerje.’’ – mondta Béci, aki – mint kiderült Petőfi Sándor: Ha férfi vagy, légy férfi című versét rejtegette a farzsebében.
A BeleValóVilágban Gigitől is megtudtuk, hogy mit gondol Jerzy győzelméről és bátyja kieséséről emellett számos meglepetésben részesült Béci. További részletek a BeleValóVilág 138. adásában!

Címlapról ajánljuk