ValóVilág

"Sógorával" megy párbajozni Béci!

rtl.hurtl.hu

2011. április 13. 22:25

Húga pasijával, Jerzyvel csap össze vasárnap Béci.

Kihívás részletesen:

Kezdetét vette a ValóVilág4 kilencedik Kihívása: hamarosan kiderül, ki lesz Béci Párbaj ellenfele vasárnap.

Miután Éva, mint aktuális Villamester behozta a fémbőröndöt a riportszobából, Béci vette birtokba a helyiséget és az esélyeiről beszélgetett Balázzsal. A párbeszéd után a nappaliban folytatódott a Kihívás, felidéztük a Kiválasztás utáni Anikó - Éva balhét, majd Balázs Jerzyt faggatta érzéseiről és esélyeiről.

Rövid szünet után felelevenítettük Béci Anikóhoz, Jerzyhez és Alekoszhoz fűződő viszonyát.

Ezt követően Béci 3 percben elmondta véleményét társairól, végül pedig megnevezte vasárnapi ellenfelét, aki nem más lett, mint Jerzy.

Béci tehát Jerzyt hívta ki a ValóVilág4 kilencedik párbajára. Ők ketten vasárnap este mérkőznek meg egymással.

Összefoglaló részletesen:


Az esti Kihívásig még egy csatát meg kell vívniuk a Villalakóknak, méghozzá a Vacsoracsatát.

Ezen a héten a konyhában kell bizonyítaniuk a Villalakóknak: a Vacsoracsata hét első házigazdája Éva volt, a szőkeség olasz vacsival készült lakótársainak. A Törtető lány szokatlanul rendesen állt a házigazda szerephez: takarított, és kuktája, Anikó segítségével vásárolt és főzött is.

Egy biztos: sem Évának, sem Anikónak nincs valami nagy rutinja a konyhában, de azért hősiesen küzdöttek, hogy a teljes menüsort elkészítsék. A menü pedig nem volt más, mint Minestrone leves, egy Itália üzenete nevű húsétel, valamint csokoládés mascarpone rolád.

Elérkezett a vacsora ideje, ami természetesen nem ment zökkenőmentesen: Alekosz ugyanis evés helyett inkább ivott, aminek a vége az lett, hogy folyamatosan beszólt Évának.

Így telt tehát az első Vacsoracsatás este a Villában, Éva 35 pontot kapott a lehetséges 40-ből, a többiek a következő napokban bizonyíthatnak.
#ValóVilág#vacsoracsata#anikó#jerzy#eva#alekosz#béci#kihívás

Címlapról ajánljuk