ValóVilág

Laci nyilvános erődemonstáricóra készül!

rtl.hurtl.hu

2011. április 12. 11:51

A ValóVilág negyedik szériájának Dokija megromlott egészégi állapotban hagyta el Villát, de úgy tűnik már kutya baja és tele van tervekkel. Az egykori valóságshow játékos a BeleValóVilágban jelentette be, hogy harminc embert készül a földhöz vágni, amit bárki megnézhet.

A BeleValóVilágban a ValóVilág 4-et önként feladni kényszerülő Lázár Lászlóval a villaléte legfontosabb momentumairól beszélgetett Győzike. A Dokiként beszavazott játékos beköltözése előtt igazi harcedzett katonaként, a ’hit-haza-becsület szamurájaként’ mutatkozott be kisfilmjében, aki azt ígérte, hogy majd rendre és fegyelemre tanítja a Villalakókat, ám hamar kiderült, hogy a bezártság és a lelki nyomás még neki is megfeküdte a gyomrát. Laciról azóta szerencsére kiderült, hogy ép testében csak a lelke rakoncátlankodott, de kiköltözése óta még a tekintete is teljesen kivirult, a korábbi depresszió jelei már nem mutatkoznak rajta. Sőt a VillaDoki - erejétől dagadva - műsorunkban azt is elárulta, hogy egy nyilvános küzdelemre készül:
- Nekiállok most nagyon keményen sportolni, augusztusban megcsinálom az ötödik danos vizsgámat, ami elmaradt és nyilvános vizsgát fogok csinálni, ezt most be is jelenteném! Bárki odajöhet és megnézheti és ezt a harminc ellenfeles vizsgát gyakorlatilag meg fogom csinálni. – árulta el tervét Laci a BeleValóVilágban.
Laci műsorunkban egyébként azt is kifejtette, hogy miért hagyott fel a villa-léttel, amit szerinte nem lehet egy lapon emlegetni egy katonai bevetéssel.
A BeleValóVilágban az is kiderült, hogy milyen további tervei vannak Lacinak, akit az egyik Csillag Születik versenyző is meglepett egy produkcióval! További részletek a BeleValóVilág 132. adásában!

Címlapról ajánljuk