ValóVilág

Új korszak kezdődött a Villalakók életében!

rtl.hurtl.hu

2011. február 21. 19:00

Zajlik az élet a Villában: Gombi már javában készül a Kihívásra, de folytatódik Gigi és Jerzy szerelmi drámája is.

Megalakult az első Villa Köztársaság, így mostantól a játékosok parlamentáris demokrácia keretében élik mindennapjaikat. Pártokba szerveződnek, szavazást tartanak és kormányt alakítanak. A játékosok választanak maguk közül miniszterelnököt és egyéb tisztségviselőket, sőt: parlamenti üléseket is tartanak, melyeken törtvényeket hoznak, amiket be is kell tartania mindenkinek.

A játékosok ugyan még nem tudják, hogy szerdán lesz a Kihívás, de a fő téma már a tegnapi ébredésnél is az volt, vajon kit visz ki magával Gombi párbajozni és vajon van-e esélye a Szépfiúnak megnyerni az összecsapást. A fő kérdés azonban az, hogy szeretné-e egyáltalán győztesként zárni a Párbajt? Egy azonban biztos: Szandika szívesen venné, ha Gombi Őt nevezné meg Párbaj ellenfelének.

A Villa államformája tehát mostantól egy héten keresztül Köztársaság. A Villalakók ennek megfelelően meg is kezdték a rendszer átalakítását. Első lépésként pártokat kellett alakítaniuk saját programmal, és pártelnököt kellett választaniuk. A luxusbörtön lakói nehezen, de megoldották a feladatot.

Közben folytatódott a Villa szerelmespárjának drámája is: Gigi és Jerzy is bizonytalan a folytatást illetően. Pontosan ezért úgy érzik, hogy az igazmondó hintában megosztják társaikkal kétségeiket.

Fura terveket szövöget Szandika: a szókimondó csaj szeretné már elhagyni a Villát, célja elérése érdekében nemcsak Gombit, de barátait is megkörnyékezte. Ezen persze Éva kiakadt, a Törtető lány Alekosszal beszélte ki Szandika viselkedését.

Vajon megszakad a barátság Éva és Szandika között? Kiderül a holnapi Összefoglalóból.
#ValóVilág#jerzy#eva#alekosz#gigi#béci#szandika#gombi#kiválasztás

Címlapról ajánljuk