ValóVilág

Gina csalódást okozott rajongóinak!

rtl.hurtl.hu

2011. január 5. 14:00

Vasárnap még azért könyörgött a nézőknek, hogy akik szeretik, azok szavazzanak a férjére, Kristófra, de tegnap este cserbenhagyta őket, és feladta a versenyt.

Augusztus közepétől az egész ország ValóVilág lázban ég. Összesen tizennyolcezer ember jelentkezett, hogy beköltözzön a luxusbörtönbe, hogy a pár hónapos bezártság után milliomosként léphessen ki az utcára.

A ValóVilág a legtöbb fiatalnak nem csak kihívást, nem csak bulit, hanem reményt jelent. Reményt a jobb és színvonalasabb életre. Ismertséget, nevet és sikerekben gazdag életet.

Gina és férje, Kristóf azon szerencsés 42 ember közé tartozott, akik versenybe szállhattak a nézők kegyeiért, hogy bejussanak a Villába. Az akadályokat mindvégig jól vették és a nézőknek hála ők költözhettek be a luxusbörtönbe.

A pakliban mindvégig benne volt, hogy egyikőjük hamarabb otthagyja a Villát, hisz a kiszavazás, kihívás és párbaj alól nem élveznek védettséget, mert ők házasok. De ez nem zavarta őket, így is vállaltak. Most azonban, hogy Kristófot kiszavazták a nézők Gina is feladta a játékot, tegnap este összepakolt és kiköltözött a Villából. Ezzel magára hagyta lakótársait, akik végig mellette álltak az elmúlt pár hétben, és hálátlanul hátat fordított a nézőknek, a rajongóinak is.

Ha fontos lett volna számára a nézők és a rajongói véleménye, akkor már csak azért is végigcsinálja a játékot. Erőt vesz magán és példát mutat az egész országnak. De Gina nem ezt tette, összepakolt és feladta a játékot. Azt a játékot, amire tizennyolcezer ember jelentkezett. Elvette egy másik ember elől a lehetőséget, hogy versenybe szálljon a mesés nyereményért, de ő nem élt vele.

Címlapról ajánljuk