ValóVilág

Beszóltak Ginának

rtl.hurtl.hu

2011. január 5. 14:27

Az önként távozott Villalakó sokak szerint elvette a lehetőséget a többi jelentkezőtől.

A BeleValóVilágban a ValóVilágból való távozását követően látta vendégül Ginát Győzike. A férjével együtt beszavazott Villalakó nem bírta elviselni azt a fájdalmat, amit Kristóf kiszavazása és hiánya okozott neki, ezért feladta a küzdelmet, és egyben lemondott a valóságshow főnyereményéről. Műsorunkban Gina hosszan ecsetelte távozásának okait:
- Nem bírtam nélküle, bent teljesen más…Hiányzott a férjem, én vele vagyok egész…Rájöttem ez alatt a huszonhárom nap alatt, hogy a világ összes pénze nem ér annyit, hogy a családomtól távol legyek, akármilyen luxuskörülmények között vagyok. – mondta Gina a BeleValóVilágban.
A jelek szerint azonban hiába a sok mentegetőzés, számos néző úgy véli, hogy a Villában kialakult helyzet is benne volt a pakliban, erre számítania kellett volna Ginának, aki így rengeteg jelentkezőtől vette el a lehetőséget. ,,Felháborító, hogy tizennyolcezer embertől elvette a lehetőséget, ekkora hatalmas nyereménytől. Úgy gondolom, hogy nem kis tizennégy éves szerelmesek vagytok, hogy a párotok nélkül ne bírjátok ki…’’ – mondta Dóra, az egyik betelefonáló. Az ex-Villalakó kapott hideget-meleget műsorunkban és saját véleményét is kifejtette a történtekkel kapcsolatban…
További részletek a www.valovilag.hu/cooltv -n a BeleValóVilág 35. adásában!

Címlapról ajánljuk