ValóVilág

Gombit megviselik a kiszavazások

rtl.hurtl.hu

2011. január 4. 13:50

A Szépfiút megviseli, ha búcsúznia kell egy versenytársától. Lelki mélypontjait azonban nem csak a kiszavazások, de a családja hiánya is fokozzák.

A BeleValóVilágban Gombi testvérével, Ernővel beszélgetett Győzike. A Villalakó bátyja elmesélte, hogy szerinte a Szépfiú hangulata számos dolog és körülmény miatt hullámzik mostanában.
- A kinti életben bármilyen gondja baja, lelki problémája volt, akkor ott voltunk neki. Nagyon szerető család vette őt körül, ezt ott a villában nem érezheti, és nem érezheti senkivel sem. – mondta Ernő.

Ernő emellett hozzátette, hogy ez csak egy átmeneti állapot Gombinál, aki egy lelkileg edzett emberként jöhet majd ki a Villából, ha végigcsinálja a rá váró kemény időszakot.

- Én úgy gondolom, hogy ki fog jönni ebből a hullámvölgyből, most szenved, de minél tovább marad bent, annál erősebb egyéniség fog kijönni onnan…Az öcsémet minden egyes elvesztett ember a Villában, egy kicsit megviseli. Olyan szeretetet érez az embertársai iránt, ami így jön ki rajta szerintem.

További részletek a BeleValóVilág 34. adásában!

Címlapról ajánljuk