ValóVilág

Katus Attila szerint többet kéne mozognia a Villalakóknak

rtl.hurtl.hu

2010. december 8. 13:05

A életmód szakértő úgy véli, sokkal esélyesebb a bennmaradásra az a játékos, aki fittebb.

A NekedValóban Katus Attila beszélt arról, hogy milyen fizikai hátrányai vannak a hosszú bezártságnak. A szakember szerint igencsak elhagyták magukat a Villalakók a beköltözésük óta eltelt két hétben és ennek hosszú távon számos hátránya lehet.
- Én azt gondolom, hogy a Villában azért többet is tehetnének az egészségükért, meg azért hogy jól nézzenek ki. Mindenki jól tartja magát, de azért a leépülés jelei már mutatkoznak
Kattus Attila emellett hozzátette, hogy a bezártság és a fitneszgépek hiánya nem szolgálhat mentségül a ház lakóinak, aki elszánt az a legegyszerűbb tornával is formában tarthatná magát.
- Nem egyszerű a helyzet, de szerintem azért meg lehet találni a lehetőségeket. Az aki sportol, az ebben a versenyben jobban fog szerepelni, mert erősebb lesz, acélozottabb lesz, jobb esélyekkel indul
Az edző szerint nem csak a az egészség megóvása a cél, a rendszeres testmozgást végző Villalakó ugyanis esélyesebb lehet a győzelemre.
- Az az ember, aki testmozgást végez, nem csak fizikálisan lesz ügyesebb, hanem mentálisan és érzelmileg is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz!
A NekedValóban az is kiderült, hogy mit szól Szandika külsejéhez egy plasztikai sebész.
További részletek a NekedValó 7. adásában!

Címlapról ajánljuk