ValóVilág

REMÉNYKEDNEK A VILLALAKÓ SRÁCOK KINNREKEDT BARÁTNŐI

rtl.hurtl.hu

2010. december 6. 20:22

A NekedValóban Béci és Leonidasz kedvese is elárulta, hogy mit gondol a Villalakó lányok intenzív nyomulásáról és a srácok félreérthetetlen bókjairól.

A NekedValóban ezúttal kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondolnak a luxusbörtön újdonsült ’’alfahímjeinek’’ barátnői a bent zajló flörtölésről és vajon hazavárják-e párjukat egy komolyabb félrelépést követően. A lányok reakciói igencsak meglepőek voltak. Béci barátnője, Adrienn belátta, hogy az összezártságtól akár a tettek mezejére is léphet kedvese, de reméli, hogy erre nem kerül sor. Ugyanakkor hozzátette, hogy nem lát vetélytársat a lányokban, annak ellenére sem, hogy azok dögös fehérneműkben pózoltak a srácoknak.
- Biztos nehéz lehet ennyi emberrel egy helyen együtt lenni. Igazából sem ő sem én nem tudjuk megmondani, hogy ő miben fog változni a bent töltött idő alatt.
A NekedValóban kiderült az is, hogy mit gondol Leonidasz barátnője arról, hogy az anyukák kedvence azt mondta, ő nem szerelmes. Emellett egy írásszakértő segítségével kiderítettük, hogy miről árulkodik Béci kézírása.
További részletek a NekedValó 6. adásában!

Címlapról ajánljuk