ValóVilág

Szandika a ValóVilág Plasztik cicája!

rtl.hurtl.hu

2010. december 1. 15:03

Szandika költözött a Villába, a Plasztik cicát kitörő örömmel fogadták Villatársai.

Rövid helyzetjelentés a Villából és kezdetét vette a beszavazó show. Lilu és Sebestyén Balázs felkonferálta a Plasztik cicákat, majd szó esett arról is, hogy kinek, hány plasztikai beavatkozása volt. Adrinak egy, Szandikának kettő, és Reginának is egy. A kisfilmek után a műsorvezetők egy rövid időre elköszöntek a nézőktől, majd egy hosszabb reklám és film után a beszavazó show folytatódott tovább.

Lilu és Balázs ismét bemutatta a három Plasztik cicát, majd a lányok kortesbeszéde után lezárták a szavazást. A kilencedik Villalakó Szandika lett.

Korábban:


Az este folyamán láthattuk a ValóVilág összefoglalóját:
Alig telt el pár nap, és az első napok békés, meghitt, barátságos hangulata a távoli múlt ködébe veszett. Egyre nagyobb a zsúfoltság, és a három cuki kiskutya érkezése is újabb problémákat szült.

Egy ilyen szűk helyen, egy ennyire zárt közösségben a legkisebb konfliktus is óriásira duzzadhat. László szerint például valaki használja a fogkeféjét és a wc tisztántartása is problémát okoz néhány Villatársának - a megrágott és az asztalon hagyott sajtról a hűtőben pedig ne is beszéljünk. Szóval ez a reggelük is jól indult a Villalakóknak... A nap azonban ezzel még korántsem ért véget: újabb probléma következett, ugyanis Olivér szerint Béci továbbra sem őszinte, és a nézői elvárásoknak akar megfelelni.

Azonban Laci, a villa főtörzsőrmestere is újabb önfeladásra kényszerült. Az online szavazáson ugyanis Önök úgy döntöttek, hogy Laci legyen a villa lakája, így a parancsnokból szolgáló lett, amit a Villalakók maximálisan ki is használtak.

A tegnapi összefoglaló egyik legizgalmasabb pillanata az „igazságmondó hinta” volt, amit ma is üzembe helyeztek. Kiderült, hogy Zsófi nem okosnak, hanem rafinált lánynak tartja magát. Olivér pedig elárulta, hogy Anikó társasága felettébb szórakoztatja, de nem tud rá nőként nézni.
Azt hinnénk, hogy egy kiskutyának mindenki örül, ám ez Béci esetében nem igaz. Ő ugyanis nem akar osztozni a kutyaneveléssel kapcsolatos problémákban, nem fog utánuk takarítani. Alekosz sem örült a kutyáknak, de ő más ok miatt: szerinte az aranyos kisállatok elvonják róla a figyelmet.

Egy biztos: Alekosz Nőt akar, méghozzá Gigit, és ezt egy percig sem titkolja. Szerelmi tanácsadójával, Olivérrel minden nap összedugják a fejüket, hogyan csábíthatná el Alekosz a barna szépséget. Hosszas gondolkodás után arra jutottak, hogy egy szerelmes levél csodákra képes, hiszen melyik nő ne örülne neki? Lehet, hogy Alekosznak végre sikerül a lehetetlen, és Gigi beadja a derekát? Tartsanak velünk holnap este is és mindez kiderül!

Hamarosan érkeznek a szilikonnal dúsított jelöltek, akik közül egy Plasztik cica biztosan színesíti majd a lakók életét.


Így tudsz szavazni az Anyukák kedvenceire!


Arnold

Arnold a villában megszerzett ismertségtől karrierje fellendülését várja, és persze a nyeremények sem hagyják hidegen.

Így lehet szavazni rá:
Az SMS szám 1780 – ide az ARNOLD nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 1-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Leonidasz
Leonidasz magát magamutogatónak tartja, első sorban ezért jelentkezett a ValóVilágba.

Így lehet szavazni rá:
Az SMS szám 1780 – ide a LEONIDASZ nevet kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 2-es kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)


Dávid
Dávid szeretné megmutatni, hogy nem a semmittevő celebecskék az igazi sztárok, hanem…

Így lehet szavazni rá:

Az SMS szám 1780 – ide a DÁVID kell küldeni SMS-ben (az SMS díja 95 Ft ÁFA-val).
A hívható szám 06-91-33-13-63, itt a 3-as kódot kell megadni (a hívás díja 95 Ft ÁFA-val).
(Ügyfélszolgálat: 06-1-3714820)
#ValóVilág#önkielégítés#beszavazó#valóvilla

Címlapról ajánljuk