ValóVilág

Bimbózó románc Zsófi és Alekosz között?

rtl.hurtl.hu

2010. december 1. 9:25

A NekedValóban Alekosz és Zsófi hozzátartozói is megszólaltak, szerintük mennyi az esély, hogy a két Villalakó egymásra talál.

Villalakó egymásra talál. A NekedValóban ezúttal a Villalakók ismerőseit, rokonait láttuk vendégül, akiket Istenes Bence faggatott a Villalakók igazi énjéről. Noha a luxusbörtönben még nem volt ideje kibontakozni a ’’lakótársaknak’’, de már most árulkodnak bizonyos apró részletek arról, hogy milyenek is valójában. No, de mi elébe mentünk a dolgoknak, kíváncsiak voltunk, mennyire estek messzire a fájuktól azok a bizonyos almák, és mit mondanak azok az emberek, akik már több éve ismerik a Villalakókat. Elsőként Alekosz édesapja, Tibor szólalt meg az eddig látottakkal kapcsolatban.
- Zsófi tetszik Alekosznak, de komolyabb kapcsolatra ne számítson, mert nem az ő esete! – mondta Alekosz apja, Tibor a NekedValóban.
Tibor elárulta azt is, hogy szívesen cserélne a fiával, és megtudtuk, mik azok a félreérthetetlen jelek, amik arról árulkodnak, hogy Alekosz szerelmes…
A NekedValóban fény derült arra is, hogy kitől tanult csajozni Alekosz és Zsófi édesanyja szerint mekkora az esélye annak, hogy lánya egyéjszakás kalandba keveredik a Villában.
További részletek a NekedValó 2. adásában!

Címlapról ajánljuk