ValóVilág

Veszélyben a Villalakók kapcsolatai!

rtl.hurtl.hu

2010. november 29. 18:39

Szerémi Péter párkapcsolati szakértő szerint megjósolhatatlan, milyen hatással lesz az összezártság a Villalalakók életére. Éva kapcsolatát reménytelennek látja, de a vagány Olivér szerelme kiállhatja a próbát.

A NekedValó első adásának vendége volt Szerémi Péter párkapcsolati szakértő, akivel a Villalakók szerelmi életéről beszélgetett Istenes Bence. Éva, Béci és Olivér ugyanis úgy költözött be a luxubörtönbe, hogy szerelmeiket kint hagyták, így komoly erőpróbáknak kitéve kapcsolataikat. A szakértő szerint főként az összezártság okozta feszültségek miatt nehéz megjósolni, hogy kivel, mi fog történni, bár hozzátette, hogy több hónapnyi különélést is kibírhat a két ember közti kötelék.
- Olivér kapcsolata sokkal erősebbnek tűnik és talán nagyobb eséllyel állja ki a próbákat. Éva kapcsolatáról én nem sok jót tudnék mondani, nem sok esélyt adok neki. – mondta Szerémi Péter a NekedValóban.
Persze kíváncsiak voltunk arra is, hogyan látják ezt az új szituációt a párok kint ’’rekedt’’ tagjai, így Olivér barátnője, Enikő is elárulta, hogy szerinte ellen tud-e állni szerelme a rosszkislányok, a plasztikcicák vagy éppen a bombanők csábításának.
További részletek a NekedValó első részében!

Címlapról ajánljuk