ValóVilág

Adj nevet az új Villalakóknak!

rtl.hurtl.hu

2010. november 28. 14:28

Ismét a nézők dönthetnek. Ezúttal a Villa ideiglenes beköltözőinek, három árva kiskutyának keresünk nevet.


A Rex Kutyaotthon Alapítvány jóvoltából három devecseri kutyakölyök költözik a ValóVilág Villába. A kis házőrzők csodával határos módon élték túl az iszapkatasztrófát. Egy, a mérgező anyaggal teljesen elárasztott házból menekítették ki az anyakutyát és kölykeit. Édesanyjuk a ház legmagasabb pontjára hordta fel az akkor két hetes csöppségeket, ott vészelték át azt az időt, míg nem jött a segítség. Minden kutyus túlélte a tragédiát, de gazdájuk nem tudta vállalni az új jövevények ellátását, ezért most, amikor már koruk engedte, szétválasztották őket az anyjuktól. Egy kölyköt már örökbe is fogadtak, van, amelyik még az alapítványnál van, három szerencsés pici pedig várja, hogy igazi celeb-kutyus váljék belőle.

- Három kutya is elég nagy felfordulást fog okozni, nem akartuk mind a hatot beengedni a ValóVilág játékosaihoz. Próbáltuk az elevenebbeket, a vagányabbak kiválasztani, szerintem sikerült, igazi kis rosszcsontok költöznek a Villába. –mondta Kállay Rita, a Rex Alapítvány munkatársa.

A Villába költöző kiskutyák – két kan, egy szuka - neveiről a nézők döntenek. Az online@rtlklub.hu e-mail címre beérkezett névajánlatok közül a legjobbakat választjuk majd ki. Jó ötletelést!
#ValóVilág#celeb#kiskutya#devecser#iszapkatasztrófa

Címlapról ajánljuk