ValóVilág

Gáspár Bea fél leendő lakótársaiktól

rtl.hurtl.hu

2010. november 19. 8:00

Benkő Dániel biztosan vetkőzni fog a villában, már az újságírók előtt sem fogta vissza magát.

Nagy a nyüzsgés a ValóVilág háza táján. A néhány napra – amolyan előfutárként – beköltöző celebek és a sajtó képviselői már körbenézhettek a villában. Győzike, aki Bea asszonnyal együtt érkezik majd, alig várja, hogy igazi villalakó legyen.

Győző: Itt lesz a ValóVilágban a nászút, én nagyon boldog vagyok, nagyon örülök neki, ami rossz történt velünk az elmúlt két hétben, már jó, hogy ez lesz.

Bea: Én nem látom ennyire szépnek, én borúlátóbb vagyok, mert nem ketten, hanem hatan jövünk nászútra. A puttonyok lehet, hogy kikészítenek majd.

Bea asszony egyébként a konyhát vette legelőször szemügyre. Bár egyáltalán nem szeretné villás napjait az edények között tölteni.

Bea:
Ha Győző nászútról beszélt, akkor miért kellene pont a nászútamat a konyhában tölteni, hálószobában, nappaliban tévét kapcsolgatva? Én nem így képzelem el, de ha nagyon megkérnek, akkor szívesen összeütök valamit egy kis segítséggel.

Győzikének Bea már otthon sem főzhet túl sokat, hiszen hihetelenül vékony, eddig 71 kilót fogyott, és szeretné, ha karácsonyra ez a szám szép kerek lenne, és addigra megszabadulna 80 kilótól. Győzinek egyébként csak bemelegítés lesz a pár napos villalét, ugyanis Valkó Eszterrel együtt, napi váltásban a Belevaló világ című műsort vezetik majd. Eszter egyébként a kezdetektől VV rajongó.

Valkó Eszter: Én imádom, megmondom őszintén, hogy én annyira vártam, hogy elinduljon, vártam régen is, mint kutya a csontot.

Eszter nagy kukkoló, és minden nap leül majd a tv elé megnézni a fiatalok való életét. Ennek ellenére ő sohasem költözne be a villába.

Valkó Eszter: Én nem biztos, hogy beköltöznék, sőt, biztos, hogy nem, mert nem tudnám tolerálni, hogy egy szobában többen vagyunk, már szeretem a privát szférámat, de nem hiszem, hogy menne, de nézni, hát óriási.

Benkő Dániel is részese lesz a ValóVilágnak. Celebtársaival együtt költözik majd be szombaton, és abban bízik, hogy sikerül majd megismernie önmagát.

Benkő:
Én most kijelentem így a kamerába, hogy soha senkit a Dániel nem provokált, de egyébként mindig provokatívnak tűntem, de ez ne az én problémám legyen.

Benkő Dániel ezúttal is hozta a formáját. Alig, hogy belépett a villába, letolta gatyáját, és a szaunában pózolt.

Benkő: Ha kukkolni akarnak, akkor tegyék, de én biztos, hogy nem fogok ruhástól beugrani a jacuzziba, le kell, hogy vetkőzzek, és éjszaka sem fogok abban aludni, amiben nappal leszek, és ezt ne kérje tőlem senki, az iskoláját neki!

És ne kérje senki attól a 14 civiltől sem, akik beköltöznek a villába. A Reflektor teljes riportja itt látható!

Címlapról ajánljuk