ValóVilág

VV Anett: Éjjel-nappal nézni fogom!

rtl.hurtl.hu

2010. november 13. 9:00

Az egykori villalakó kicsit irigykedett, mikor meghallotta, hogy újra indul a ValóVilág.


Béres Anett a harmadik ValóVilágban próbált szerencsét. A szőke szépség saját bevallása szerint akkor még fiatal volt a játékhoz, mindössze 22 esztendősen költözött be a Villába.

- Persze, most sem vagyok öreg, de sok dolgot másképp csinálnék, ha visszaforgathatnám az idő kerekét. Szerintem a műsorban nagy hibám volt, hogy túlzottan meg akartam felelni a többieknek ott bent. Sokszor nem mondtam ki a véleményem, féltem, hogy megbántok valakit és azt nem szerettem volna. Mostani fejjel nem foglalkoznék azzal, ha valaki nem kedvel. A ValóVilágot nagyon szerettem, de azt nem tudom, hogy most is kibírnék-e hónapokat bent.

Anett azt is elárulta, miért akart anno villalakó lenni.

- Már az első két részt is lelkesen néztem. Felkészültem egyébként, a másodikba már jelentkezni is akartam, de túl gyorsan kezdődött az első után és a munkám miatt a válogatásra sem tudtam elmenni. Később, amint meghirdették a harmadik részt, rögtön jelentkeztem, és azonnal elkezdtem betanítani anyukámat a munkámra, pedig még vissza sem hívtak az RTL Klubtól. Mikor bent voltam a Villában, édesanyám helyettesített. Egyébként azt hiszem, az összes volt villalakó közül én vagyok az egyetlen, aki a mai napig ugyanazzal foglalkozik, mint a műsor előtt. Én most is területi képviselőként dolgozom annál a cégnél, ahol korábban is. Ezen kívül vannak plusz munkáim – gyakran kérnek fel modellnek -, ezeket valószínűleg az ismertségemnek köszönhetem. Egyébként mindig is ismert akartam lenni. Kislány koromban énekesnőnek készültem, de később rájöttem, hogy nincs annyira jó hangom. Az azonban utána is vonzott, hogy ismert legyek és a televízióban szerepeljek. Talán ez volt a legfőbb oka, hogy a ValóVilágba jelentkeztem.

Anett rendkívül kíváncsi rá, kik lesznek a következő játékosok.

- Amikor meghallottam, hogy ismét a lét a tét, először kicsit irigykedtem, persze, jó értelemben. Várom, hogy elkezdődjön a Való Világ 4., kíváncsi vagyok az új szereplőkre és tutira éjjel-nappal nézni fogom!

#ValóVilág#villa#béres anett#szereplő#villalakó#reality show

Címlapról ajánljuk