ValóVilág

Benkő: A Villában bármi megeshet!

rtl.hurtl.hu

2010. november 12. 9:00

A lantművészről köztudott, hogy nem jön zavarba egy kis meztelenségtől, bátran fürdik vagy éppen szexel nyilvánosság előtt.


Benkő Dániel is egyike azoknak a celebeknek, akik november 20-án birtokba veszik a ValóVilág Villát. A lantművész rendkívül megtisztelőnek érzi, hogy beköltözhet a luxusbörtönbe.

- Jó érzés, hogy vendégségbe mehetek a Villába, egyébiránt logikus is. Dániel az egyik legismertebb, legszeretettebb figura, akinek különc és extrém viselkedésére kíváncsiak az emberek – jellemezte magát a híresség. – Minden tőlem telhetőt megteszek majd annak érdekében, hogy kihozzam a dolgok élvezeti értékét, és hogy felcsigázzam a kedélyeket, az emberek kíváncsiságát a ValóVilággal kapcsolatban. Egyébként pedig „jól érezni magam” megyek a Villába. Úgyis mindig adódik majd valami, ha ennyi ember összejön.

Kíváncsiak voltunk, vajon az ország egyik botrányhőse ismeri-e leendő lakótársait és hogyan viszonyul hozzájuk.

- Nagyon aranyosak, szeretem őket. Majd meglátjuk, együtt mire képes ez a „massza”, magamat is beleértve. Vannak elemek, amelyek adják a lehetőséget, például Győzi és Bea harmóniája, Tóth Gabika őrülete vagy éppen Voksán Virág. És hát itt van Laci betyár, akivel már volt szerencsém találkozni egyszer. Aranyos fiú, ráadásul a flaszteren soha nem futnék össze egy igazi betyárral, már ezért megérte a dolog.

Benkő Dánielről köztudott, hogy nem éppen egy szégyenlős férfi, egészen biztos, hogy nem jön majd zavarba, ha mondjuk tusolás közben is figyelik a kamerák.

- Nem vagyok szégyenlős, ez igaz. Én találtam ki a meztelenül táncolva lantozás fogalmát, ami azóta is médiatörténeti esemény és a kultúrhistóriák külön fejezete. Ehhez egy szép testet kell csinálni, jól kell tudni lantozni, szükség van tehetségre és humorra, jó mozgásra. Ezen kívül én voltam, aki a dzsungelben nem tudott önmagának ellenállni, majd jött a folytatás a Benkő feleséget keres című show-ban. Ott minden megtörtént, ami egy férfi és egy nő között történhet. És bár nem ismerem a jövőt, annyit tudok, hogy a Villában is bármi megeshet…

Címlapról ajánljuk