ValóVilág

Csomagol a szexi DJ

rtl.hurtl.hu

2010. november 11. 9:00

Voksán Virág hamarosan a Való Világ villájában mutatja meg, mitől döglik a légy.


DJ Flower, azaz Voksán Virág nemsokára összepakolja a bőröndjét és nekivág a Való Világnak. Vele tart Bea asszony, Tóth Gabi, Benkő Dániel, Győzike és Laci Betyár is. A szexi DJ azt mondja, már várja, hogy kinyíljon előtte a villa ajtaja.

- Laci betyáron kívül mindenkit ismerek és jóban is vagyunk. Több hónapot nem bírnék ki bezárva, de egy rövidebb idő belefér. Úgy érzem, a villában két olyan terület lesz, amiben én erős lehetek. Az első a szórakoztatás, ha behozzák a DJ eszközeimet, tudok zenélni a többieknek. A másik, hogy tudok nekik segíteni az edzésben. Remélem, magammal vihetem a kiskutyámat, és természetesen nem hagynám otthon a CD-imet sem. Azzal nincs gond, hogy minden pillanatban ott lesznek a kamerák. A zuhanyzás például teljesen természetes emberi dolog, nem fogom bikiniben végezni. Azért arra ügyelek majd, hogy ne mutassak mindent, de annyira nem vagyok szégyenlős, hogy zavarjon, ha látszom, mondjuk oldalról, valamennyire sejtetően.

Virág elárulta, hogy a Való Világ első három szériáját szívesen nézte.

- Mindhármat szerettem, hiszen más-más karaktereket láthattunk. De azt hiszem, a kedvencem a VV 1 volt, számomra annak volt a legnagyobb varázsa. Olyan hosszú időre azonban, mint a játékosok, nem tudnék beköltözni, egyrészt nem eshetek ki túl sokáig a munkából, másrészt megőrülnék a bezártságtól és az összezártságtól.

Fotó: djflower.eu
#ValóVilág#voksán virág#villa#beköltözés

Címlapról ajánljuk