ValóVilág

Gábor újra bevállalná

rtl.hurtl.hu

2010. november 7. 14:37

A VV 2-ben szereplő fotós szívesen emlékszik vissza a műsorra és alig várja, hogy ismét benépesüljön a villa.


Kendefi Gábor a ValóVilág második szériájában tűnt fel. A fotósként dolgozó fiú azt mondja, ha visszapörgethetné az időt, ismét jelentkezne a valóságshow-ba.

- Miért ne? Főleg úgy, hogy már tudom, milyen érzés bent lenni. Egyébként úgy gondolom, hogy akik jelentkeznek, nem biztos, hogy tisztában vannak azzal, mire vállalkoznak. Szerintem a ValóVilág kívülről nézve egészen más, mint szereplőként részt venni benne. Az biztos, hogy feltétlenül nézni fogom a negyedik szériát, ugyanolyan érdekes lesz nekem is, mint bárki másnak. Sőt, mivel anno benne voltam, talán még inkább.

Gábor azt mondja, életét alapvetően nem változtatta meg a reality, ma is fotósként dolgozik, éppen úgy, mint beköltözése előtt.

- Sokan kérdezik, miért nem szerepelek többet, miért nem látnak a képernyőn. Igazából, amikor a műsorba jelentkeztem, 25 éves voltam, jópofa dolognak tartottam. Mostanra megnősültem, van egy kialakított életem, és van, amit szeretnék csak magamnak megtartani. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy jó dolog képernyőn lenni, jó érzés, amikor megismernek az utcán, de erre nem törekszem mindenáron. Egyébként nem gondoltam, hogy ilyen sokáig tart az ismertségem a VV után. Még ma is előfordul, hogy az utcán odaszólnak: „Hé, ott a Gabi a ValóVilágból!”.

Az egykori villalakó azt is elárulta, hogy játékostársai közül Anikóval és Elvisszel tartja a kapcsolatot.
#ValóVilág#elvis#villa#molnár anikó#fotós#való világ

Címlapról ajánljuk