ValóVilág

A VV-villa vendégei

rtl.hurtl.hu

2010. november 5. 14:17

A korábbi szériák játékosait műsorvezetők, sportolók, zenészek, modellek is meglátogatták.


A Való Világ játékosai időről-időre vendégeket kaptak. A VV1-ben a lakókat meglátogatta többek között Maya Gold, a pornósztár egy hétig vendégeskedett a villában. Később a játékosok Dopemannel klipet forgattak a villa udvarán.

Oki kérésére Gálvölgyi János is ellátogatott a luxusbörtönbe és járt bent Anettka is. Utóbbi vendéggel egyik-másik lakó érezhetően távolságtartóan viselkelkedett.

Számtalan híresség járt még a villában, így a Crystal együttes és Pa-Dö-Dő lányai is, kutyáikkal együtt.

A VV2 első vendége a legjobb lélektani pillanatban érkezett. A villalakók veszekedését Pongó azonnal megszüntette. Katonai kiképzést tartott számukra, majd fogadást ajánlott arra, melyikük bírja tovább alvás nélkül. A leghosszabb ideig Elvis bírta, ám tizenhat óra után ő is feladta.

Később érkezett Kovács Lázár és Kaszás Géza, akik finom ételekkel kényeztették a lakókat.

Egy alkalommal a játékosokhoz két nagymama és egy nagypapa érkezett, de arra is volt példa, hogy korábbi villalakók jelentek meg vagy éppen csinos hölgyek tették tiszteletüket a villában, egy szépségverseny erejéig...

Később Lilu és Balázs vitt jókedvet a villába. Érkezésükkor valóságos békítő-show vette kezdetét, amelyben a felek, Sziszi, Péter, Béka és Gábor elpanaszolták sérelmeiket.

Természetesen a VV3 lakóira is nagy hatással voltak a látogatók. Ábel Anita, Csonka András, Kokó is tiszteletét tette a villában.

A századik napon meglepetés érte őket a korábbi pornósztár, Niki Belucci személyében. A toplessben táncoló hölgyet a fiúk áhítattal nézték és egyre jobban megközelítették. Marcsi és Ágica azonnal féltékeny lett...


Forrás: Való Világ Magazin
#ValóVilág#villa#gálvölgyi jános#anettka#való világ#crystal#vendégek

Címlapról ajánljuk