Vállalati hírek

Ősszel érkezik a Sztárbox az RTL-re

rtl.hurtl.hu

2023. január 26. 8:59

Sztárokkal telik meg a ring az RTL nagy sikerű műsorában. A Sztárbox idén ősszel kerül majd a képernyőre, szakmai supervisora pedig Kovács Kokó István olimpiai, világ- és Európa-bajnok lesz.

Bokszkesztyűt és fogvédőt húznak a hírességek, hogy összecsapjanak ősszel a Sztárbox ringjében. Az eddig sugárzott két Sztárbox is hatalmas siker volt, mind a résztvevők, mind a nézők körében. Rengetegen szurkolták végig többek között Fresh Andi és Niki Belucci, VV Leo és VV Frenki, Kozsó és Bebe, Majka és Dopeman, vagy éppen Rékasi Károly és Ganxsta Zolee mérkőzését.  

Ahogy az előző két Sztárbox esetében, most is Kovács Kokó István segíti a sztárok felkészülését az esemény szakmai supervisoraként, hogy a lehető legjobb formájukban lépjenek a ringbe. A szakember jelenleg külföldön él, de a Sztárbox kedvéért örömmel vállalta a felkérést.

Hogy kik lesznek azok a sztárok, akik összecsapják kesztyűiket a Sztárboxban, és hogy kik vezetik a műsort, arról hamarosan hírt adunk.  

A Kovács Istvánnal készült interjút a Fókusz csütörtök esti adásában láthatják, ahol további információk is kiderülnek a műsorral kapcsolatban.

Addig is mutatunk néhány emlékezetes Sztárbox-mérkőzést.

VV Leó vs. VV Frenki


Ganxsta Zolee vs. Rékasi Károly 

 

Niki Belucci vs. Fresh Andi 

 

#Vállalati hírek#Sztárbox#boksz#Sport#kovács istván

Címlapról ajánljuk