Vállalati hírek

Az RTL Magyarország támogatja a háborús segélyszervezetek adománygyűjtését

rtl.hurtl.hu

2022. március 7. 9:57

Az RTL Magyarország március 7-től társadalmi célú reklámok sugárzásával szeretné támogatni az ukrán háború miatt bajbajutottak megsegítését. A médiavállalat várja azon segélyszervezetek jelentkezését, amelyek társadalmi célú reklámszpotjuk segítségével szeretnék felhívni az adakozni vágyó nézők figyelmét adománygyűjtő kampányukra és a támogatási lehetőségekre.

Az RTL Magyarország az ukrán háborús helyzetre való tekintettel március 7-től díjmentesen befogadja a háború menekültjeinek megsegítésére felhívó társadalmi célú reklámokat, ezzel is segítve az adománygyűjtő segélyszervezetek munkáját. Az RTL Magyarország célja, hogy az ukrán háború elől menekülők tragédiájára minél szélesebb körben felhívja az emberek figyelmét, és bemutassa azoknak a szervezeteknek az áldozatos munkáját, akik Ukrajnában vagy a határ innenső oldalán segítenek a rászorulóknak.

A tévénézők március 7-től találkozhatnak az RTL Magyarország csatornáin a segélyszervezetek adománygyűjtésre vonatkozó felhívásaival. 

A médiavállalat lehetőségeihez mérten, szabad adásidejének függvényében egységesen 5 db ingyenes megjelenést biztosít legnézettebb csatornáján, az RTL Klubon, valamint további 15 db ingyen megjelenést biztosít lineáris portfóliója további csatornáin az adománygyűjtő segélyszervezetek számára, akár főműsoridőben is.

Az RTL Magyarország kizárólag az ukrajnai háború miatt meghirdetett adománygyűjtéseket támogatja. A vállalat korábbi döntésének értelmében az országgyűlési választási kampány időszakában továbbra sem fogadja be más, az ukrajnai háborús helyzettől független kampányok társadalmi célú reklámszpotjait.

#Vállalati hírek#RTL Magyarország#adománygyűjtés#segítség#támogatás#ukrán háború#háború

Címlapról ajánljuk