Választás 2022

Hajnalig mulatott Rákay Philip, Deák Dániel és a többi fideszes influenszer

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 4. 9:38

Ünnepelték, hogy „a baloldal megsemmisült”. Több, általában hevesen kommunikáló influenszer viszont szokatlanul szolidan nyilvánult meg.

„Ez egy hatalmas győzelem, amiben komoly szerepe volt a Megafon csapatának és a rengeteg kedves követőnknek!” – üzente Deák Dániel, a XXI. Század Intézet nevű kormányközeli intézmény elemzője Facebookon. Egy másik posztban, amin Rákay Philippel, Kötter Tamással és Bohár Dániellel, szintén a Megafon tagjaival látható, azt írta: „Hajnalig mulatunk!”

Egy kommentben pedig arról beszélt: „a baloldal megsemmisült”.

Rákay Philip is bősz emojihasználattal ünnepelte a fideszes győzelmet. Bohár Dániel pedig azt írta: „Egész jól működött ez az összefogás. Ja, bocs nem ide…”

Közben Bayer Zsolt önmagához képest visszafogottan, mindössze három magyar zászlós emojival ünnepelte a kormánypártok győzelmét a Facebookon. (Később a Hír TV-ben interjúvolta Orbán Viktort.) Jeszenszky Zsolt is mindössze a választási képet állította be háttérképének.

A miniszterelnök vasárnap késő este úgy fogalmazott: hatalmas győzelmet arattak, akkorát, hogy még a Holdról is látszik, de Brüsszelből egészen biztosan. Szerinte megvédték Magyarország függetlenségét, szabadságát, békéjét és biztonságát, valamint a gyerekeket és a családokat is.

Nyitókép: Deák Dániel / Facebook

#Választás 2022#rákay philip#deák dániel#megafon#influenszer#választás#fidesz

Címlapról ajánljuk