Választás 2022

G.w.M az eredményhirdetés előtt: Gattyánék „letarolták a kampányt”, G.w.M egy órával később: „Oldalt választottál. Szóval most csend legyen.”

Mohos MátéMohos Máté

2022. április 4. 8:59

A Megoldás Mozgalom végül egy százalék körül végzett a választásokon.

Sűrű este volt a tegnapi, így majdnem lemaradtunk G.w.M Instagram-sztorijáról, amelyben #NEMREKLÁM hashtaggel pózolt a Gattyán György féle Megoldás Mozgalom aktivistáival és L.L. Juniorral, aki egy fideszes kampányrendezvényen is fellépett.

A rapper ekkor azt írta: „Évek óta azt hallgatjuk, hogy bal, vagy jobb, jobb, vagy bal. Két politikai tömb vitatkozik egymással, fröcsögnek egymásra, és ez nagyon unalmas. De ha a kettő között lenne egy megoldás, aki a mérleg nyelve, akkor te kire szavaznál?”

Esélyt adok egy független, fiatal, kreatív civil csapatnak, a MEMO-soknak, akik letarolták az idei kampányt, mindenki róluk beszél!

„Én rájuk szavazok, mert hiszem, hogy mindenre van megoldás. Menj el szavazni te is, a jövő megoldásairól te dönts” – zárta szavait.

Egy órával később pedig egy motivációs oldal posztját osztotta meg sztoriban, amire az az idézet volt írva:

Oldalt választottál. Szóval most csend legyen.

Korábban a rapper barátnője, Kulcsár Edina is Gattyán György pártja mellett nyilvánult meg. Vele erről interjút is készített az rtl.hu, amit itt olvashatnak el. Gattyán pártja a választásokon 1,09 százalékot ért el, de még kaphatnak állami támogatást.

Íme G.w.M két sztorija egymás mellett:

Fotó: G.w.M / Instagram

A Megoldás Mozgalom aktivistái a kampányhajrában A nagy pénzrablás című sorozatból vett Salvador Dalí-maszkokban járták Budapest utcáit. Ezt az rtl.hu videón is megörökítette:

Nyitókép: G.w.M / Instagram

#Választás 2022#g.w.m#kulcsár edina#gattyán györgy#megoldás mozgalom#szavazás#instagram

Címlapról ajánljuk