Választás 2022

Hatalmas sorok már 7 óra előtt budapesti szavazóhelyeken

rtl.hurtl.hu

2022. április 3. 7:47

A Bem rakparti szavazóhelyen, és egy óbudai általános iskolában kialakított szavazóhelyen is nagy sorok alakultak ki már reggel hét óra előtt – írta a 24.hu. 

A lap egyik munkatársának elmondása szerint „ egész komoly sor van” a Bem rakparton, és a várakozók közül többen is azt mondták, hogy ilyet korábban még nem tapasztaltak. A sort a 24.hu cikke szerint a sok átjelentkező okozta.

A lap közlése szerint szintén a vidéki átjelentkezők miatt alakult ki nagy sor a III.ker. Harrer Pál utca 7. alatti általános iskolában, ahol az épületben végig áll a sor, az épület teljes hosszában. Az emberek egy része türelmetlen, méltatlankodik –  írta a 24.hu.

A lap úgy tudja, hogy  az épületben reggel 6-kor ugyan kinyitottak, azonban a vidéki átjelentkezők még nem tudták megkezdeni a szavazást 06:40-ig. Az ügyintézők szerint a sok megyei szavazókörzet urnazárás előkészületei nagyon lassan mennek azok nagy száma miatt – írta a 24.hu.

Közben az rtl.hu egyik munkatársa a nyolcadik kerületi Rigó utcában járt, ahol elmondása szerint nem voltak sorok, és tíz perc alatt végezni lehetett a szavazással.

Fotó: rtl.hu

Nyitókép: Egy férfi szavaz az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

#Választás 2022#országgyűlési választás#választás#országgyűlési választás 2022#szavazás#szavazóhely#sor

Címlapról ajánljuk