Választás 2022

„A magyar miniszterelnök a földkerekség legjobb politikusa korunknak” – Sztárok értékelték a kormány munkáját

rtl.hurtl.hu

2022. március 30. 7:39

Győzike elégedett a kormány teljesítményével, Pataky Attila egyenesen csillagos ötösre értékelte.

A Blikk kérdezte körbe az ismert embereket, milyen bizonyítványt adnának a Fidesz-kormánynak. „Sajnos, a kormány teljesítés helyett csak beszél. Bár a közbiztonság valóban sokat javult, az egészségügy, az oktatás romokban. A kommunikációval foglalkoznak, ahelyett, hogy valódi válaszokat adnának” – fogalmazott Szentpéteri Nagy Richard politológus, akit a lap az elmúlt négy év értékelésére kért fel. Szerinte a legkirívóbb példa az Emberi Erőforrások Minisztériumának létrehozása, ami egyszerre diszponál az oktatás, az egészségügy és a kultúra felett, miközben ezek külön felelős minisztert igényelnének.

Nála jelentősen jobb véleménnyel van a kormány munkájáról Győzike, akit szerint a járványt nem is kezelhették volna jobban, hiszen mindenkit elláttak, aki kórházba került. Az oktatás azonban véleménye szerint a járvány áldozatául esett. A rapper már tagfelvételi kérelmét is kitöltötte, a Fideszbe, ehhez Budai Gyula fideszes képviselő támogatását már megszerezte.

Ugyancsak az elégedettek táborát gyarapítja Pataky Attila, aki csillagos ötöst adott a háború kezelésére, szerinte a kormány a vírus ellen mindent megtett, amit kellett és amit lehetett, ahogy a gazdasági kihívásokra is jól reagáltak.

A háborúval kapcsolatban azt gondolom, a harcoló felek között nehéz igazságot tenni, de egy biztos: Oroszország agresszor, a jelenlegi kormánynak pedig erős Putyin-függősége van, ami aggaszt

– mondta el  alap kérdésére Czutor Zoltán, aki háborús helyzet kezelésére egyest adott a kormánynak. 

Kű Lajos futballista viszont elégedett, szavai szerint:

Hunyadi Mátyás óta nem volt olyan jó vezére az országnak, mint Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök a földkerekség legjobb politikusa korunknak, ha német vagy francia lenne, Európa felvirágozna. Egyetlen hiányossága, hogy kicsit elengedte magát, kellene mellé egy konditréner, hogy fogyjon pár kilót.
 

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Választás 2022#fidesz#kű lajos#győzike#pataky attila

Címlapról ajánljuk