választás 2022

Pumped Gabó: Az embereknek fel kellene ébredni, de az a baj, hogy alszanak, el vannak altatva

rtl.hurtl.hu

2022. március 30. 8:44

Úgy látja: Isten nem azért teremtett minket, hogy 8 órában dolgozzunk.

Az Nlc.hu-nak adott interjút Pumped Gabo influenszer, aki a beszélgetésben elmondta: jobban megválogatja, hogy kinek nyilatkozik, mivel lehet, hogy az adott lapnak sok kattintást hoz, de őt „szétolthatják” érte. 

„Tudod, általában kiborítom az idősebb embereket, azzal amiket mondok, ahogy élek, mert nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy abból finanszírozom az életemet, hogy Insta-sztorikat készítek, aztán elmegyek szoláriumba, fodrászhoz, edzeni. Hogy élvezem az életet, és ezért vagyok megfizetve. Szerintem pedig az Isten nem azért teremtett meg minket, hogy nyolc órában dolgozzunk, aztán hazamenjünk és nézzük a tévét, hanem azért, hogy jól érezzük magunkat és valamit alkossunk. Minden ember más, minden emberben van valami különleges, és minden ember tud valami olyat teremteni, amitől jobb lesz a többieknek” – fogalmazott a lapnak.  Elmondta azt is, hogy jólesik neki az elismerés, de már nem éhezik annyira a visszajelzésekre, nem járok el csak azért az éjszakai életbe, hogy „udvaroltasson magának.” 

„A negatív kommentek sem érdekelnek annyira, sőt, az ilyen hozzászólások csak arra motiválnak, hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét” – fogalmazott. Bevallotta, hogy régebben nem tekintette a nőket egyenrangúnak a férfiakkal, mára aznban megváltozott a véleménye.

„Mert régebben nem tekintettem őket egyenrangúnak, akkor másban voltam. Ma már belátom, hogy vannak olyan nők, akik többet tudnak nálam. Például a mostani páromtól elfogadom, hogy jobban lát egyes dolgokat, mint én, még ha megsértve is érzem magam, amikor ezeket mondja. Például abban is igaza volt, hogy sokat nyomkodom a telefont teljesen értelmetlenül. Volt olyan, hogy hazajöttem és három órán keresztül csak a szar TikTok-on szkrolloztam, ami szerintem az egyik legnagyobb ördögi találmány. Az algoritmusa megtanulja, hogy mi tetszik neked, egyfolytában tanul rólad, így csak olyan videókat dob fel, amiktől még inkább rákattansz.”

Az Fertő-tóért is nyíltan kiálló, egyértelmű preferenciákkal rendelkező Pumped Gabo az országgyűlési választásra elmegy, mint fogalmazott: 

Ahogy öregszem, egyre jobban érdekel. Nemrég voltam a Partizán Roadshowjában és nagyon jó volt képbe kerülni az aktuális helyzettel, kilépni a saját buborékomból. Persze, mindenkinek el kell menni szavazni. Az embereknek fel kellene ébredni, de az a baj, hogy alszanak, el vannak altatva.

Pumped Gabo nemrégiben, némileg szokatlan módon szerepelt a Reggeliben:


Nyitókép: Pumped Gabo / Facebook

#választás 2022#pumped gabó#szolárium#tiktok

Címlapról ajánljuk