Választás 2022

Gattyánék szerint ha magyar találmány lett volna a Bitcoin, nem lenne államadósságunk, ezért most saját piramisjátékszerű kriptopénzzel kampányolnak

Mohos MátéMohos Máté

2022. március 18. 8:57

A párt feltalálta az úgynevezett „E-Forintot”.

„Mi hiszünk a Bitcoin sikerében. Ha a Bitcoin magyar fejlesztés lett volna, ma Magyarországnak nem lenne államadóssága, sőt, több mint 100 milliárd dollár többlete lenne” – írja közleményében Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom.

A MEMO bejelentette, hogy applikációt fejlesztettek, és bevezettek egy új digitális fizetőeszközt „a Bitcoin sikerén felbuzdulva”.

A Megoldás Mozgalom alkalmazása már letölthető bárki által, amelyben a Bitcoin-hoz hasonlóan digitális pénzt, E-Forintot (EFT) lehet gyűjteni. Az applikáció mindenki számára elérhető, viszont meghívásos rendszerben működik.

A minden platformon elélhető MEMO applikáció letöltőjének nincs más feladata, mint meghívni 24 órán belül legalább két barátját, ismerősét, akik csatlakoznak a MEMO E-forint közösséghez

– írják. Szerintük az EFT a növekvő inflációra is választ adhat. Arról nem szól a közlemény, hogy a párt a rá kiszabott 1 millió 561 ezer forintos bírságot is EFT-ben akarja-e kifizetni.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Választás 2022#gattyán györgy#bitcoin#kampány#kripto#pénz#infláció#államadósság

Címlapról ajánljuk