UEFA

Egy-egy találat döntött

rtl.hurtl.hu

2022. április 29. 19:07

A Frankfurt, a Feyenoord és a Lipcse várhatja előnyből az UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga elődöntőinek csütörtöki visszavágóit, miután az első mérkőzésen mind a három együttes egy góllal bizonyult jobbnak ellenfelénél. 

West Ham United - Frankfurt: 1-2

Három gólt hozott a West Ham és a Frankfurt összecsapása az UEFA Európa Liga elődöntőjének odavágóján. A németek első találata már az 1.(!) percben megszületett Knauff gyönyörű fejesének köszönhetően. Antonio a 21. percben egyenlített ki, a labda egy szabadrúgást követően került a vendégek hálójába. A meccs harmadik és egyben utolsó – némileg szerencsés – gólját Kamada szerezte az 54. percben, miután a hazaiak kapusa egy szép védés után pont elé ütötte ki a labdát. A West Ham így minimális hátrányból várhatja a visszavágót, amikor idegenben kell kiharcolnia a fináléba kerülést. A Frankfurt - West Ham United összecsapást csütörtökön 21 órától élőben közvetítjük az RTL Most+ felületén!

Feyenoord – Olympique de Marseille: 3-2

Az első félidőben négy gólt is láthattak a szurkolók az UEFA Európa Konferencia Liga elődöntőjének első mérkőzésén. Alig két perc leforgása alatt Dessers és Sinisterra is betalált, így a 20. percben már 2-0 volt a hazai együttes előnye. Ezt a különbséget csökkentette Abass egyre a 28. percben, majd tüntette el Gerson teljesen a 40.-ben. A félidőben tehát 2-2-t mutatott az eredményjelző. A második játékrészben a Marseille közvetlenül a kezdőrúgás után egy hatalmas védelmi hibát követett el, eladták a labdát, és innen már nem volt nehéz dolga Dessersnek megszerezni csapata harmadik, saját maga második gólját. Az állás ezután már nem változott, így a Feyenoord hazai pályán 3-2-re nyert. Az Olympique de Marseille – Feyenoord Konferencia Liga-találkozót csütörtökön 21 órától szintén élőben nézhetik meg az RTL Most+ felületén!

RB Leipzig - Glasgow Rangers: 1-0

Az RB Leipzig hazai pályán egygólos győzelmet aratott Angelino 85. percben szerzett találatával, így minimális előnyből várhatja a visszavágót. A csütörtöki UEFA Európa Liga-összecsapást nem sokkal a lefújást követően máris visszanézhetik majd az RTL Most+ felületén!

Csütörtökön eldől, kik jutnak be az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga fináléjába! AS Roma – Leicester UEFA Európa Konferencia Liga elődöntő-visszavágó csütörtökön 20 óra 45 perctől élőben az RTL+-on! Az összecsapások utáni összefoglalónkban elhozzuk majd Önöknek a játéknap legszebb és legérdekesebb pillanatait is. Emellett prémium online felületünkön, az RTL Most+-on az Európa Liga és a Konferencia Liga további mérkőzéseit is közvetítjük, szurkoljanak velünk legközelebb is!

A képek forrása: uefa.com

#UEFA#Sport#frankfurt#feyenoord#lipcse#európa liga#konferencia liga

Címlapról ajánljuk