UEFA

West Ham-Frankfurt és Feyenoord-Marseille élőben az RTL Most+-on!

rtl.hurtl.hu

2022. április 27. 13:34

Csütörtökön immár az elődöntőkkel tér vissza az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga az RTL+-ra és az RTL Most+-ra! Prémium online felületünkön 21 órától élőben közvetítjük a West Ham-Frankfurt Európa Liga és a Feyenoord-Marseille Konferencia Liga-összecsapásokat, valamint a lefújás után az RB Leipzig–Rangers mérkőzést is visszanézhetik. Emellett a Leicester–AS Roma meccset élőben szurkolhatják végig az RTL+-on 20:45-től. Tartsanak velünk!

West Ham United - Frankfurt: április 28. csütörtök, 21:00; RTL Most+

Az angol-német összecsapások mindig is izgalmasnak ígérkeznek, valószínűleg nem lesz ez most sem másként, főként, hogy már a döntőbe jutás a tét az UEFA Európa Ligában.

A West Ham a negyeddöntőben a Lyont búcsúztatta. Az odavágó 1-1-es eredménye után idegenben 3-0-ra legyőzték Dawson, Rice és Bowen találatainak köszönhetően a francia klubot, így végül 4-1-es összesítéssel jutottak be a legjobb négy csapat közé.

A Frankfurt a Barcelonát ejtette ki némi meglepetésre. Az első mérkőzésen itt is 1-1-es döntetlen született, míg a Camp Nou-ban rendezett visszavágón a katalán együttes 79 468 szurkoló előtt kapott ki 3-2-re. A Frankfurt a 67. percre már 3-0-ra vezetett Kostic duplájával és Borre góljával, míg a hazaiak találatai a 91. és a 101.(!) percben estek Busquets és Depay révén.

Az összecsapást a 80 000 fős London Stadiumban rendezik, a meccsen Serdar Gözübüyük holland játékvezető fújja a sípot, akinek segítői honfitársai, Joost van Zuilen és Johan Balder lesznek.

Feyenoord – Olympique de Marseille: április 28. csütörtök, 21:00; RTL Most+

Az UEFA Európa Konferencia Liga elődöntőjének első találkozóján a Feyenoord fogadja a Marseille-t.

A házigazdák a legjobb nyolc között a Slavia Prahával mérkőztek meg, és végül 6-4-es összesítéssel búcsúztatták a cseh együttest. Az odavágón 3-3-as döntetlent játszottak a felek, míg a második, április 14-i meccs 3-1-es vendégsikerrel ért véget. A prágaiak gólját Traore szerezte, a Feyenoordnál pedig Dessers kétszer, Sinisterra egyszer volt eredményes.

A hollandok csütörtöki ellenfelének, a Marseille-nek az útja a PAOK-on keresztül vezetett az elődöntőbe. A franciák mind az első, mind a második mérkőzésen győztek a görögök ellen, először 2-1-re, majd Payet góljának köszönhetően 1-0-ra, így végül 3-1-es összesítéssel jutottak tovább.

A találkozót az 51 000 fős Stadion Feijenoord 'De Kuip'-ban rendezik, a meccsen Michael Oliver angol játékvezető működik közre, akinek segítői honfitársai, Stuart Burt és Simon Bennett lesznek.

RB Leipzig - Glasgow Rangers; RTL Most+

Gulácsi Péter, Willi Orbán és Szoboszlai Dominik csapata, az RB Leipzig az UEFA Európa Liga elődöntőjében a skót Glasgow Rangersszel csap össze a fináléba kerülésért. Az első mérkőzést a németek játsszák hazai pályán, a meccset francia bírók vezetik. A találkozót nem sokkal a lefújást követően máris visszanézhetik majd az RTL Most+ felületén!

Az RTL+-on 20 óra 45 perctől élőben közvetítjük a Leicester – AS Roma UEFA Európa Konferencia Liga-elődöntőt is, erről a mérkőzésről itt írtunk bővebben. Az összecsapások utáni összefoglalónkban pedig elhozzuk Önöknek a játéknap legszebb és legérdekesebb pillanatait is.

A képek forrása: uefa.com

#UEFA#Sport#west ham#frankfurt#feyenoord#marseille

Címlapról ajánljuk