UEFA

Keresd a „+” jelet a fociért!

rtl.hurtl.hu

2021. szeptember 1. 9:15

Jön az UEFA Európa Liga és a vadonatúj UEFA Európa Konferencia Liga 2021/22-es szezonja az RTL+-on, amely HD minőségre vált az élmény fokozása érdekében, az RTL Most+ online platformon pedig bárhol indíthatóak lesznek az összecsapások, akár mobilon vagy laptopon is!

Fordulónként két meccs magyar kommentárral az RTL+-on, HD minőségben követhető, ezek a meccsek elérhetőek még az RTL Most+ felületén is, élő streamként. Ezeken felül pedig további nyolc meccs közül választhatnak a szurkolók, amelyeket online streamelve érnek el az RTL Most+ prémium platformon. Így fordulónként 10 mérkőzéssel valódi meccsdömpinget szállítunk a futball szerelmeseinek!

Szeptember 16-i mérkőzések:


Hogyan nézhetek meccseket streamelve, az RTL Most+-on?
A mérkőzéseket összefoglalók, szakértői elemzések és kéthetente magazinműsorral egészítjük ki a sportélményt. Ha foci, akkor keresd a „+” jelet az RTL Magyarországnál! Idén az RTL+ és az RTL Most+ lesz a foci otthona!

Szerezd meg RTL Most+ aktiváló kódodat, ami már több, mint 50 TV-szolgáltatónál elérhető! További információ: https://rtl.hu/mostplusz

Mi az az UEFA Európa Liga és UEFA Európa Konferencia Liga?

Az UEFA rangos, nemzetközi kupasorozatai, ahol klubcsapatok csapnak össze. Az UEFA Európa Ligában a csoportmeccseket követően egyenes kiesés szakaszban mérik össze tudásukat a csapatok, a legjobbak pedig a döntőben találkoznak. A győztes automatikusan kvalifikálja magát a következő UEFA Bajnokok Ligája sorozatba.

Az UEFA Európa Konferencia Ligát kimondottan a harmadik számú kupasorozatnak szánja az UEFA, ahol 184 csapat indul a győzelemért. A csoportmeccseket követően itt is egyenes kieséses szakasz következik (rájátszás). A győztes automatikusan kvalifikálja magát a következő UEFA Európa Liga sorozatba.

#UEFA#európa liga#európa konferencia liga#közvetítés#Sport#stream#RTL Most+#RTL+#RTL Három

Címlapról ajánljuk