Tudomány-Tech

Kourtney Kardashian hüvelyédesítő étrendkiegészítőt dobott piacra, a világhírű nőgyógyász nőgyűlölőnek nevezte emiatt

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2023. február 9. 17:07

A reality-sztár legújabb üzleti vállalkozása Lemme Purr éven olyan gumicukrot kezdett árulni, ami állítólag édessé teszi a női nemiszerv váladékait.

Elég komoly negatív visszhangot keltett Kourtney Kardashian legújabb üzleti vállalkozása, derül ki a Hunger TV cikkéből. A reality-tévésztár új cége ugyanis egy egészségügyi termékkel állt elő, egészen pontosan egy olyan gumicukorral, ami állítólag édessé teszi a női nemiszerv váladékait.

A legidősebb Kardashian-nővér az Instagramon jelentette be, hogy elindult a Lemme, és megosztott egy promóciós videót a cég fő termékéről. „A cicuskád imádni fogja... Íme a Lemme Purr: egy új gumicukor a hüvelyi egészségért” – írta Kourtney Kardashian a poszthoz.

A hüvely egészsége nagyon fontos része a női közérzetnek (...) Add meg a hüvelyednek azt az édességet, amit megérdemel (és alakítsd édes csemegévé). Tudod, mit mondanak... az vagy, amit megeszel.

A poszt szerint a Lemme Purrban valódi ananász, C-vitamin van, valamint „klinikailag bevizsgált SNZ 1969 probiotikum”. Az új gumicukor segít megőrizni a hüvely egészségét és olyan pH-szintet biztosít, amely frissességet és kellemes ízt eredményez.

Dr. Jen Gunter nőgyógyász, a Vagina biblia című világhírű könyv szerzője nőgyűlölettel vádolta meg Kourtney Kardashiant. „Ez csak egy újabb hüvelyi átverés” – mondta az orvos Instagram-követőinek.


„Blokkolni kell. Figyelmen kívül hagyni. Ne is reagáljatok rá, mert az algoritmus csak segíti a terjedését. Bárki, aki azt sugallja, hogy a hüvelyed nem friss, vagy javítani kell az ízén, nőgyűlölő és borzasztó ember” – fogalmazott a szakember, majd hozzátette:

A vaginád szuper. Ha úgy gondolod, hogy egészségi problémád van vele, fordulj szakemberhez, ne egy Kardashianhoz.

Nyitókép: lemmelive.com

#Tudomány-Tech#tudomány#vagina#hüvely#kourtney kardashian

Címlapról ajánljuk