Tippelj és vidd el!

Könnyeivel küszködő nyugdíjas és az „idegösszeomlás” szélén álló finalista a Tippelj és vidd el! pénteki adásában

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 21:20

Gazdára talált a több mint egymilliós főnyeremény az RTL game show-jának ötödik részében.

A Tippelj és vidd el! pénteki adásában Zoli játszhatott elsőként, aki azonnal megtámadta a csúcsot, hogy hazavihesse a kerti ülőgarnitúrát és a napernyőt. Ehhez azonban ki kellett találnia a kulacs, az asztali lámpa és a hangszóró árát. Az Ostoroson élő férfi nem volt biztos magában, ezért bepróbálkozott Briginél, Istenes Bence egyik segítőjénél.

A videóból kiderül, hogy sikerrel járt-e:


A második játék a Könnyű, mint az egyszer egy volt, amiben Krisztinek kellett ár szerint növekvő sorrendbe tenni a termékeket, a játékos azonban nem járt sikerrel.

A soron következő A kocka el van vetve játékban részt vevő Lívia úgy döntött, hogy a saját feje után megy, és fittyet hányt a közönség soraiban ülők tanácsaira. Vajon így is sikerült megnyernie az elektromos robogót?

Meglátjuk, hogy neked lesz-e igazad vagy az egész stúdiónak

– mondta a játékosnak Istenes Bence.


A pénteki negyedik játékos Róbert volt, akinek az Olcsóbb vagy drágább? játékban a három legdrágább terméket kellett megneveznie. Akárcsak Kriszti, ő sem járt sikerrel ezúttal.

Judit friss nyugdíjasként indult el az RTL game show-jában, ahol óriási nyereményekért játszott. A 60 éves hölgy elérzékenyülve, könnyes szemmel állt Istenes Bence mellett a mindent eldöntő feladat előtt.

A videóból kiderül, hogy hazavihette-e álmai nyereményét:


A Tippelj és vidd el! pénteki adásában az Olcsóbb vagy drágább? játékban nem brillírozó Róbert jutott a fináléba, így kapott még egy esélyt, hogy hazavigye a nagy értékű főnyereményt: a motorcsónakot fánkkal, a komplett gamer szettet és az elektromos choppert. Robi azonban csak 50 ezer forintot tévedhetett a három termék összértékének megtippelésekor.

Harmadik mental breakdownom közepén vagyok

– fogalmazott a srác a sorsdöntő pillanat előtt.

Vajon sikerült hibahatáron belül maradnia?

 

Hétfőn új résszel érkezik a Tippelj és vidd el! az RTL-re. Érdemes lesz nézni, mert a game show műsorvezetője, Istenes Bence kis híján kiszalad a stúdióból az egyik izmos játékos láttán. „Tőled félek, téged nem hívlak le” – viccelődik. Részletek hétfőn a Fókusz után. Addig is itt az előzetes!

#Tippelj és vidd el!#Tippelj és vidd el#5. rész#összefoglaló#főnyeremény#Játék#game show

Címlapról ajánljuk