Tippelj és vidd el!

Táncoló műsorvezető, bukfencező játékos és egy római vakáció a Tippelj és vidd el!-ben

rtl.hurtl.hu

2023. május 17. 21:15

Bár a főnyeremény ezúttal nem talált gazdára az RTL vadonatúj game show-jában, a játékosok ezúttal sem távoztak üres kézzel.

A Tippelj és vidd el! harmadik adásában Erzsébet játszott elsőként, akinek a Könnyű, mint az egyszer egy feladatban kellett növekvő sorrendbe állítania a termékeket az áruk szerint. A játékos a megérzésére hagyatkozva módosított az eredeti sorrenden, így övé lehetett mindhárom nyeremény.

Nézd meg, hogyan rockyzott ezután Istenes Bencével!


A második játékos Péter volt, akinek három próbálkozás állt rendelkezésére, hogy öt repülőt gurítson ki a kockákkal. Az öt gyermeket – köztük két ikerpárt – nevelő apuka az utolsó dobásig bízott magában, és a szerencse mellé állt: egy négynapos utazást nyert az olasz fővárosba, ahol hamarosan a párjával róhatják a történelmi emlékekkel teli utcákat.

Mentek Rómába!

– közölte a nyertessel a jó hírt Istenes Bence.


Ilyen még nem volt a Tippelj és vidd el! magyarországi történetében: az egyik játékos pontosan eltalálta a félreérthető alakú termék árát a tippeléskor, így azonnal hazavihette azt. Bár Kálmán azt hitte, hogy az ő tippje a befutó Istenes Bence megszólalása miatt, végül kiderült, hogy mégsem ő viheti haza a terméket.

Arra használd, amire van!

– tanácsolta viccelődve a nyertesnek a műsorvezető a különleges forma miatt.


Kinga, akinek óvodapedagógusként 23 „gyereke” van, az Olcsóbb vagy drágább? játékban indult el az 50-es évek hangulatát idéző konyhai szettért. A lány feladata annyi volt, hogy hat termék közül megnevezze azt a hármat, ami a legdrágább.

Nézd meg, milyen értékes konyhai gépeket nyert Kinga!


Radu öt éve költözött Erdélyből Magyarországra. A háromgyermekes édesapára két nyeremény is várt a Cserélsz? játékban, az eredmény kihirdetésekor pedig bukfencet vetett a Tippelj és vidd el! stúdiójában.

Íme a váratlan tornamutatvány:


A targoncásként dolgozó Katalin, aki szabadidejében motorozni is szokott, bebizonyította, hogy valóban vagány nő: miután az Öt árcédula játékban jól teljesített, azonnal felavatta vadonatúj franciaágyát párjával.


Végül Erzsébet jutott a Tippelj és vidd el! harmadik adásának fináléjába, azonban nem sikerült eltalálnia a három főnyeremény összértékét, mert a saját megérzése helyett a közönség soraiban ülők véleményére hallgatott, így elesett a fődíjtól.

Így fogadta a rossz hírt a finalista, aki ennek ellenére mégsem távozott üres kézzel:

 

Csütörtökön új résszel jön a Tippelj és vidd el! 20 órától az RTL-en. Ha kíváncsi vagy, hogy mi várható a következő adásban, kattints ide, és nézd meg az előzetest!

#Tippelj és vidd el!#istenes bence#Tippelj és vidd el#3. rész#összefoglaló#game show#nyeremény

Címlapról ajánljuk