Tippelj és vidd el!

Könnyekből, nevetésből és óriási nyereményekből sem volt hiány a Tippelj és vidd el! keddi adásában

rtl.hurtl.hu

2023. május 16. 21:15

Ismét gazdára talált a főnyeremény, ami ezúttal több mint egymillió forintot ért.

A Tippelj és vidd el! második részében először Öcsi bohóc játszhatott az értékes nyereményekért. Ferenc a Mesterkulcs játékban szállt versenybe, és bár az összes lakatot nyitó mesterkulcsot nem sikerült megszereznie, mégis számos termékkel térhetett haza, köztük egy elektromos kerékpárral, amit örömében fel is borított a játékos.

Íme a videó a hatalmas zakózásról:


Utána következett László, a matematikatanár, aki golfozással jutott több százezer forint értékű nyereményhez. A férfi a feleségének szeretett volna egy olyan eszközt nyerni, ami segít neki a házimunkában, ehhez pedig nem kellett mást tennie, mint bejuttatni egy golflabdát a lyukba.

A videóból kiderül, hogy mit nyert végül a férfi a párja nagy örömére:


Norbertnek a Párkereső játékban két azonos értékű terméket kellett kiválasztania. A játékos az étcsokoládét és a tejcsokoládé-szeletet gondolta azonos árúnak, amivel nem kisebb nyereményt zsebelhetett be, mint egy U alakú, hatalmas kanapét és egy léghűtő berendezést. A srác majd kicsattant a boldogságtól, és örömében még Istenes Bencét is felkapta.


Anikó a szerencsehozó malacát is magával vitte a Tippelj és vidd el! forgatására. Azt kellett megtippelnie, hogy a kihelyezett termékek többet vagy kevesebbet érnek, mint a melléjük írt ár. A játékos ekkor elővette kabaláját, hogy segítse őt a döntésben, így végül több nyereményt is hazavihetett magával.

Mutatjuk, hogy mi mindent!


A Tippelj és vidd el! ötödik játékosa, Brigitta egy vicces történetet mesélt el, amit a neki felkínált kétkerekű nyeremény juttatott az eszébe. A nő harminc éve egyszer már ült robogón, azonban akkor mindenki rajta nevetett. Brigi most lehetőséget kapott, hogy nyerjen egy bivalyerős elektromos változatot, ehhez pedig csak annyit kellett tennie, hogy kitalálja, pontosan mennyibe kerül a kismotor.

A videóból kiderül, hogy sikerrel járt-e:


A keddi adás fináléjába Norbert jutott, aki elsőre kipörgette a 100-as számot a keréken. Bár a játékos mindössze csak 50 ezer forintot tévedhetett a három főnyeremény árának megtippelésekor, a srác mégis sikerrel járt – így három termék is az övé lett, amiből egyet a 83 éves nagymamájának fog ajándékozni. A nyertes a közönség soraiból a feleségét is kihívta, aki könnyek között ölelte férjét a fantasztikus teljesítmény után.

 

Tippelj és vidd el! minden hétköznap este 20 órától az RTL műsorán. Ha kíváncsi vagy, mi várható a game show szerdai adásában, kattints ide, és nézd meg az előzetest!

#Tippelj és vidd el!#istenes bence#Tippelj és vidd el#2. rész#nyeremény#game show

Címlapról ajánljuk