Tippelj és vidd el!

Párizsi álomutazás, vadonatúj autó és több százezer forintnyi nyeremény talált gazdára a Tippelj és vidd el! első részében

rtl.hurtl.hu

2023. május 15. 21:25

Május 15-én elindult az RTL vadonatúj game show-ja, a Tippelj és vidd el!, melynek első részében egyik játékos sem távozott üres kézzel.

A game show első játékosa Dorina volt, aki a Plinko játékban négy koronggal több százezer forintos pénznyereményt, egy okostelefont, egy fényképezőgépet, egy okosórát és egy táblagépet nyerhetett. A lány álma valóra vált, és megszerezte a hőn áhított fényképezőgépet, és további 400 ezer forintot vitt haza.

Íme a Tippelj és vidd el! első adásának legelső játéka!


Gyula elképesztő gyorsasággal, kevesebb mint egy perc alatt szerezte meg a több mint félmillió forint értékű nyereményt. A srácnak mindössze negyvenöt másodperc állt rendelkezésére a Díjfutamon, mégis második nekifutásra sikerült eltalálnia mind a négy termék árát, így a játékos mindent hazavihetett magával.

A Díjfutam izgalmas pillanataiért nézd meg a videót!


A harmadik játékos Ince volt, akinek hiába súgott a felesége, ő nem fogadta meg a nézőtéren ülő párja tanácsait.

Csak most nagy a szád, aztán otthon kapni fogsz?

– kérdezte Istenes Bence a férfit, aki folyton ellentmondott feleségének.

Úgy tűnik, jól tette, hisz mindössze 55 forintot tévedett a termékek árának megtippelésekor. Ennek ellenére az értékes nyeremények boldog tulajdonosa biztosan megosztja majd szerzeményeit párjával.


A Csúcstámadás során Róbertnek három termék árát kellett minél pontosabban megtippelnie, amiben összesen 12.500 forintot hibázhatott, hogy Karcsi, a hegymászó, ne zuhanjon a mélybe. Mivel a játékos sikerrel járt, hamarosan az Eiffel-torony lábánál fogyaszthatja el frissen sült croissant-ját, vagy egy pohár francia bort a Szajna partján, hisz négy napot tölthet el a szerelem városában, azaz Párizsban.


Quad, futópad vagy készpénz? A szerencsén múlt, hogy a Tippelj és vidd el! első adásának ötödik játékosa, Bernadett melyik garantált nyereménnyel távozhat a Nyerő számok játék után. A 26.900 forintot zsebre rakó nő később a fináléba jutásért is versenybe szállt, ahol holtverseny alakult ki közte és Gyula között. Végül a három gyermekét egyedül nevelő édesanya játszhatott a főnyereményért.

Mivel Bernadett jól tippelte meg a hűtő, a kerti sütögető és az autó árát is – mindössze 565.890 forintot tévedett –, így mindhárom főnyereményt hazavihette, és végre lecserélhette közel 30 éves autóját.

Nézd meg, hogyan fogadta a győzelem hírét Detti!

 

Tippelj és vidd el! minden hétköznap este a Fókusz után az RTL-en.

#Tippelj és vidd el!#Tippelj és vidd el#istenes bence#összefoglaló#autó#főnyeremény#nyeremény#Játék#game show#párizs#utazás

Címlapról ajánljuk