Tippelj és vidd el!

Gyere játszani Istenes Bencével az RTL-re!

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 11:00

Istenes Bence lesz a Tippelj és vidd el! műsorvezetője, a hamarosan induló vadonatúj napi vetélkedőbe még mindig nem késő játékosnak jelentkezni!

Káprázatos nyeremények, látványos játékok, csillogó stúdió: hamarosan az RTL nézői is részesei lehetnek a tipp-őrületnek! A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő vetélkedője Magyarországra is megérkezett: a Tippelj és vidd el! házigazdája Istenes Bence lesz!

A Tippelj és vidd el! játékosai a műsor stúdiójában helyet foglaló nézők közül kerülnek ki. A szerencsés kiválasztottak a “Gyere játszani!” felszólítás után kerülnek játékba, ahol különféle termékek, árucikkek értékét kell a lehető legpontosabban megtippelniük.

A Tippelj és vidd el! nagyon szórakoztató formátum és azért is izgalmas, mert nem tudásalapú vetélkedő. Rengeteg értékes nyeremény várja majd a játékosokat a stúdióban és szinte biztos, hogy üres kézzel semelyikük sem távozik majd

– mondta Istenes Bence.

Az RTL vadonatúj vetélkedője továbbra is várja a tippelni – és nyerni – vágyókat, jelentkezni a www.rtl.hu/tippeljesviddel/jelentkezz oldalon lehet.

#Tippelj és vidd el!#műsorvezető#istenes bence#Játék#nyeremény#új műsor#jelentkezés#vetélkedő

Címlapról ajánljuk