The Voice

Idén új hangot keresünk – érkezik a The Voice az RTL-re

rtl.hurtl.hu

2023. február 3. 18:15

Az RTL idei nagy meglepetése a The Voice tehetségkutató műsor lesz, amibe már várják a jelentkezőket, akik szeretnék megmérettetni magukat.

Az RTL 2001 óta ad teret a tehetségeknek, hogy megmutassák magukat, és sok versenyző épített szép karriert egy-egy műsor után. A Csillag születik, a Hungary’s Got Talent, a Made in Karantén és minden idők legsikeresebb tehetségkutató műsora, az X-Faktor után – ami évről-évre hatalmas újításokkal tudott a csúcson maradni és 11 évadon át volt a nézők kedvence – érkezik a The Voice, ami idén a szünetre vonuló X-Faktort váltja. Az évekkel ezelőtt Magyarországon már sugárzott műsorhoz képest az új The Voice-t az X-Faktor sikeres stábja, az UFA Magyarország gyártja, ami garancia a minőségre és a szórakoztatásra.


A The Voice egy énekes tehetségkutató showműsor (ITV formátum). Ám a meghallgatások merőben eltérnek az eddig megszokottól, hiszen itt a zsűritagok úgy választják ki a versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni. A versenyzőknek pedig elég lesz egy zsűritagot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis ha egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni. A válogatókat pedig majd a párbajkörök és – hasonlóan az X-Faktorhoz – az élő show-k követik.

Akik eddig bizonytalanok voltak, vagy úgy gondolták nem alkalmasak egy ilyen típusú megmérettetésre, vagy egyszerűen kizárólag csak a hangjukkal szeretnének bizonyítani, itt a lehetőség, azaz a The Voice, ahol a hang a legnagyobb fegyver.

Ide kattintva tudsz jelentkezni a The Voice-ba!


A műsor hivatalos oldalai:

#The Voice#tehetségkutató#műsor

Címlapról ajánljuk