Sztárbox

Hajmásy Péter: Ha nekimegyek valakinek, akkor annak minden mentális és fizikai erőmmel nekimegyek

rtl.hurtl.hu

2023. december 12. 16:01

Hajmásy Péter csak bizonyos feltételek mellett vállalná, hogy megküzd a Sztárboxban. Párjától, Nádai Anikótól biztosan zöld utat kapna egy ilyen kihívás elfogadásához. Hogy kivel nem mérkőzne meg soha? Interjúnkból kiderül. 

Hajmásy Péter influenszer, sportoló is végigizgulta a Sztárbox vasárnapi döntőjét. Nádai Anikó párja gondolatban már eljátszott azzal, hogy esetleg ő maga is a szorítóba lépjen. Ez azonban gyökeres fordulatot hozna életébe. 

Kiket látna szívesen a szorítóban?

Például Puskás Petit vagy Varga Ádámot szívesen megnézném, de ha a saját súlycsoportomban gondolkodom, nehézsúlyban már nehezebb mondani valakit. Vajtó Lajos kemény lenne szerintem, Dudás Miki is, középsúlyban Törőcsik Danira nagyon kíváncsi lennék.

A nők közül eszébe jut valaki?

Egyértelműen Judy (Barnai Judit kosárlabdázó – a szerk.) Régóta ismerem, itt sem okozna csalódást.

Nádai Anikó?

Ő biztosan nem. Szerintem ő sosem húzna bokszkesztyűt, ez nem az ő világa. Pedig szerintem nagyon jó lenne, szikár, erős és iszonyatos akaratereje van, sokakat meglepne. De ő nem ilyen a beállítottságú. 

A saját súlycsoportját említette, ön vállalná a részvételt?

Igen. Már csak azért is, mert aki felmegy oda, végigcsinálja a felkészülést, a meccseket, mindent, ami a Sztárboxszal jár, az kőkemény. Azok is, akik esetleg a mérkőzést nem nyerték meg, minden egyes rrésztvevő,aki eljutott idáig, az nyertes. Ez a kihívás nagyon tetszik. Hatalmas vállalás lenne, és szerintem otthonról is zöld utat kapnék hiszen ehhez, teljes támogatás kell. Tudom, hogy Anikó tiszta szívvel tudna támogatni és erre szükség is lenne. Nem biztos, hogy a nézőknek ez egyértelmű, de itt az élet nagy részét tényleg oda kell adni, ha valaki normálisan fel akar készülni.  

Mentálisan, fizikailag alkalmasnak tartja magát egy ilyen feladatra?

Nagyon. De pont azt mondtam Anikónak, amikor ez szóba került, hogy csak úgy tudnám vállalni, hogy napi két edzéssel, teljes odafordulással, mert másképpen nem lehet. Olyan ember vagyok, aki vagy csinál valamit száz százalékosan, vagy sehogy.

Kivel állna ki szívesen?

Szívesen senkivel. Játsszunk el a gondolattal, hogy esetleg jövőre kapok egy felkérést. Egy dolog teljesen biztos: nem tudnék egy barát ellen harcolni. Hiszen akárhonnan nézzük, ütésekről van szó. Ismerem magam, nekem egy bokszmeccshez kell az az érzés, hogy „véged lesz, haver”. Ha nekimegyek valakinek, akkor annak minden mentális és fizikai erőmmel nekimegyek, nem bohóckodok.

Mi lenne a bevonulózenéje?

Ezen még nem gondolkodtam. Lehet, hogy Oszvald Marika előadásában a Hajmási Péter, Hajmási Pál.

Molnár Áron betegen készült a vasárnapi hihetetlen teljesítményére a Sztárbox szuperdöntőjében. A Fókusz azt is megmutatta, hogy Berki Mazsi és szerelme, Zoltán milyen ünneplésre készültek Mazsi győzelme után.


Nyitókép: RTL

#Sztárbox#hajmásy péter#oszvald marika#boksz#Sport#influenszer

Címlapról ajánljuk